2777
2789
عنوان

وزن بالا

171 بازدید | 20 پست

وزنم خیلی بالاست ۱۷ سالمه دوروز دیکه میرم تو ۱۸ سال ۸۰ تا هست وزنم ۱۶۲ تا هم قدم یه راهکار بهم بگید که سریع و فوری لاغر بشم خوراکم م بعد نیست یه پشقاب برنج و خورشت میخورم و شب هام برنج میخورم بعد تنقلات و اینا هم میخورم چه کنم بعد زیاد هوس شیرنی و تنقلات میکنم چکنم بنظرتون بچه ها چقدر باید کم کنم چجوری باید لاغر شم بیاید کمکم کنید 

....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا دوسته من قدش زیر ۱۵۰ وزنشم ۹۴ بود چند ماهه میره دکتر تغذیه رژیم گرفته وزنش ۷۴ اینا شده قرار تا ۶۰ بیاد 

گشنه نمیمونه ها ،،،من دیدمش باورم نمیشد خیلی خوب شده

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
وزنم ۸۰ تا هست قدم ۱۶۲ تا راهکار بدین

باتوجه به قدتون صفراوی مزاج پایه هستین

ولی دچارغلبه بلغم شدین

عزیزم معده تون سردشده 

اشتهای کاذب ومیل به شیرینی جات هم به همین خاطره

هدفمند زندگی کن بانو🌹

منم ب خاطر کم کاری تیروئید و پرخوری عصبی وزنم رسیده بود 91 همه نوع رژیم و دارو خود سرانه مصرف کردم همش عوارضه یا اگه تاثیر هم داشته باشه موقته ب عنوان آخرین راه حل تحت نظر پزشک تغذیه قرار گرفتم نتیجه اینه که الان 65 کیلوئم طی یک سال 26 کیلو کم کردم بدون گشنگی و عوارض 3 وعده اصلی با 2 تا میان وعده داده بود با یه سری دارو هر 21 روز میرفتم مطبش رژیم و داروم عوض میشد رژیم آنلاین هم داره اگه خواستی درخواست بده شماره منشی آنلاینش رو بهت بدم اگه هم مشهدی بگو آدرسش رو هم بهت بدم اصلا هم رژیمش سخت نیست من ک در برابر هله هوله و شیرینی و شکلات مقاومت نداشتم خیلی راحت رعایت کردم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰