2777
2789

کسایی که افسردگی و اضطراب دارن خودشون میدونن و لازم نیست من بگم که چقدر این مشکلات سخت و دردناکن و میتونن کل زندگیتو ازت بگیرن.

مشکل اینجاست وقتی افسرده ای تصور درمان شدن برات مثل یه جوک میمونه. فکر میکنی هیچوقت خوب نمیشی؛ هیچوقت مثل قبلا نمیشی یا اصلا یادت نمیاد یه زمانی حالت خوب بوده باشه.

مشکل دیگه اینجاست که افسردگی و اضطراب توان تورو برای انجام کوچکترین و آسون ترین کارها هم میگیرن و اصلا نمیتونی از تو تخت بلند شی تا بخوای درمانت رو پیگیری کنی.

برای همین باید کم کم شروع کنی و برای انجام هر کدوم از کارها به خودت هزار بار آفرین بگی.

میخوام تجربه هامو از درمان بگم ولی یادتون باشه درمان شما زمانی کامل میشه که یه روانشناس خوب برای خودتون پیدا کنین و اگه اون تشخیص داد پیش روانپزشک هم برین. منم پیش هر دوشون رفتم و نمیتونم بگم چقدر تاثیرش روی من زیاد بوده. (بعدا بهتون میگم چطوری یه روانشناس خوب پیدا کنین)

قبل شروع درمان برین دکتر یه چکاپ کلی بدین ببینین نکنه ویتامینی مینرالی چیزی توی بدنتون کم باشه یا تیروئیدتون مشکل دار باشه؟ 

اول بیشتر راجع به افسردگی حرف میزنم. افسردگی چیزی نیست که یه شبه خوب بشه باید یواش یواش سر پا برگردین و بعد شدتش رو کم کنین و بعد هم از بازگشت افسردگی جلوگیری کنین.  

اولین کاری که باید بکنین اینه که یه دفتر برای خودتون انتخاب کنین برای یادداشت و خاطره نویسی روزانه. این قدم خیلی خیلی مهمی توی درمان افسردگی و اضطرابه.

اول از همه برین تست افسردگی بک رو بدین ببینین افسردگیتون در چه حده؟ تا هفته های بعد دوباره تست بدین ببینین درمانتون چقدر تاثیر داشته و...

توی گوگل سرچ کنین تست افسردگی بک براتون یه عالمه سایت میاره

نتایج تست رو توی دفترتون یادداشت کنین

از این به بعد سعی کنین هر روز توی دفترتون بنویسین؛ مثلا راجع به اینکه:

امروز چه اتفاق هایی افتاد؟ من چیکار کردم؟

امروز چه احساساتی داشتم؟ الان چه حس هایی دارم؟

امروز چه علائمی از افسردگی رو داشتم؟ علائمی مثل خستگی، تمایل نداشتن به انجام کارها، احساس ناراحتی، احساس ناامیدی، احساس گناه، اضطراب و.. رو اندازه گیری و یادداشت کنین

امروز چه کارهای مثبتی انجام دادم؟ چه دستاورد هایی داشتم؟ ( کوچیکترین چیزهای ممکن رو بنویسین، مثلا بنویسین امروز حموم رفتم، چند صفحه کتاب خوندم، غذا پختم، ظرف شستم، حتی بنویسین مسواک زدم! وقتی درگیر افسردگی شدید باشی مسواک زدن هم برات خیلی سخت میشه) برای تک تک کارهایی که کردین به خودتون آفرین بگین و از خودتون تشکر کنین

توی دفترتون به خودتون حرف های محبت آمیز بزنین مثلا بگین بهت افتخار میکنم عزیزم که با وجود اینکه انقد حالت بده داری برای بهتر شدن حالت تلاش میکنی، مطمئنم حالت قراره بهتر بشه، من خیلی دوست دارم، من ازت مراقبت میکنم، الان که افسردگی داری خیلی به خودت سخت نگیر

ادامه شو فردا یا پس‌فردا میذارم. الان به خودتون قول بدین این کارو انجام میدین. اگه میتونین دفتر بگیرین اگه نه توی نوت پد گوشیتون بنویسین. سعی کنین هر روز بنویسین ولی اگه دیرتر هم شد خودتونو سرزنش نکنین. ❤️

منم لایک کن نوشتی

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بلایک فردا بخونم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره ای که شروع کردم ترک کردن گناه ونمازخوندن باحضورقلب وقران خوندن وهرروز باخداحرف زدن واقعا حالم عجیب از این رو به اون روشد حالم بهشتی شد غیرقابل توصیف حتی توبهترین دوران زندگیم که اصلاافسردگی نداشتم انقدر حالم خوب نبود انگار رو ابرا بودم ولی متاسفانه یکم بعد فاصله گرفتم الانم نمازامو مرتب میخونم ولی قشنگ از اون حال معنوی وقرب به خدا دورشدم دارم تلاش میکنم برگردم به اون حال 

یک کلام بجز خدا حالتون باهیچی خوب نمیشع من قرص افسردگیم خوردم یه سال ولی واقعا تاٺیرش ده بیست درصد وموقتی بود 

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین