zoriii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 1010 عنوان به نظرتون کلمن بخرم ؟ 149 بازدید | 5 پست سلام. برای جهیزیه میخوام. تو خونه از کلمن کلا قرار نیست استفاده کنیم. برای مسافرت شاید استفاده بشه ولی خب جا گیره. نمیدونم بخرم یا نه نظر شما چیه دوستان؟ ممنون دختر تابستونی 🌿 1402/10/22 | 00:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shahryariran9 عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 11350 خاستی بخری هم استیل نخر پلاستیکی کوچیک بخر من استیل خریدم پشیمون شدم خیلی زود اب گرم میشع داخلش الان رفتم پلاستیکی خریدم میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔 کاربری یازدهم🤐
zoriii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 1010 خاستی بخری هم استیل نخر پلاستیکی کوچیک بخر من استیل خریدم پشیمون شدم خیلی زود اب گرم میشع داخلش الان ... پلاستیکی یعنی آب رو بیشتز خنک نگه میداره فک میکردم استیل بهتر باشه😂مامانم هم میگه بخر من میگم استفاده نمیشه🚶♀️ دختر تابستونی 🌿
_shahryariran9 عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 11350 پلاستیکی یعنی آب رو بیشتز خنک نگه میداره فک میکردم استیل بهتر باشه😂 مامانم هم میگه بخر من میگم ... وای منم مث تو فکر میکردم تا اینکه خریدم دیدم افتضااااح😂😂اره بخر میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔 کاربری یازدهم🤐