2777
2789
عنوان

شوهرم ماهی ۳۰۰ بهم میده بنظرتون خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 119352 بازدید | 853 پست
بخدا خودمم موقع دعوا هم گریه میکنم هم میخندم تازه من مثلا ۱تومن میخوام تخفیف میگیره ازم ۵۰۰ میده لع ...

به قول معروف میگن به مرگ بگیر به تب راضی بشه

اگه درست گفته باشم

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این شوهرو بزار رو چشمات واقعا

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

شوهر من بالای ۳۰ تومن درامد داره نه تنها چیزی بم نمیده حقوق خودمو هم خرج خونه و قسط و اینا میکنه. شوهرت دل بزرگی داره که با ۷ تومن زندگی رو میچرخونه تازه کلی برات خرج میکنه

وای خدا ینی سه نفرن ماهی ۷ تومن 😑 چیکار میکنن بنده های خدا😑

سخته اما خیلیا تو این شرایط هستن 

از خدا میخوام سال جدید همشون کلی افزایش حقوق داشنه باشن

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرمن که خیلی خسیسه...خونه دوسرویسه داره...ماشین دنای دنده اتوماتیک۱۴۰۰ داره..معامله ماشین می‌کنه. ولی یه ۱۰۰تومنی هم کف دستم نمی زاره ...یارانه وسهام عدالت هم خبری نیست..پس توازمن ثروتمندتری...قدرشوبدون

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

بخدا خودمم موقع دعوا هم گریه میکنم هم میخندم تازه من مثلا ۱تومن میخوام تخفیف میگیره ازم ۵۰۰ میده لع ...

سلام بهش بگو پولتو جیبی بده اگر تدا بگو می رم سر کار.تچدت نمی زاره

کاش اینجا مطرح نمیکردی عزیزم . حقوقتون خیلی کمه ، خوبه باز ، ان شاالله بعد عید بیشتر شه درآمدتون توام بکش رو حقوقت 😁😍

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

بنظرت خودش دوس نداره بیشتر بهت بده؟

یا بنظرت داره و نمیده؟

همه خرجا بااونه خوشگلم

همه چیم که برات میخره خودش

چیز خاصی که لازم نداری لوازم ارایش و اینام همه میخره

بنظرم اصلا نیازی نداری به بیشتر

میخوای چیکارش کنی؟

توروخدا درک کنید همسراتونو گناه دارن اونام که بدشون نمیاد بهتون پول بدن🥲