2777
2789
عنوان

بومادران و مریم گلی برای بقایا

| مشاهده متن کامل بحث + 6021 بازدید | 39 پست
اره دوفاستون داده ک رحمم ضخامت پیدا کنه

عزیز منم متیل دارم، دکتر نداده خودم گرفتم برا بقایام، مال من ۲۵در۷میلی هست، بنظرت دفع میشه با قرصا؟؟؟ و اینکه دوفاستونم بگیرم بنظرت؟!! 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
عزیز منم متیل دارم، دکتر نداده خودم گرفتم برا بقایام، مال من ۲۵در۷میلی هست، بنظرت دفع میشه با قرصا؟؟ ...

دفع شد عزیزم؟

یه ویزیت آنلاین میگرفتی دکتر میگفت چه قرصی بخوری

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دفع شد عزیزم؟یه ویزیت آنلاین میگرفتی دکتر میگفت چه قرصی بخوری

آره شکر خدا 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
عزیزم اخر سر چطور دفعش کردی

سلام..هم قرص متیل خوردم دکتر داد.. بعدم خیلی پیاده روی رفتم و زعفرون اینا.. بعد یکی از دوستامم گفته بود آب تره خوبه پاکسازی میکنه دیگه این کارا کردم بعد که سونو و چکاپ دادم چیزی نمونده بود اصن.. ببین نگران نباش منم خیلی استرس هرچی خونریزی کنی بهتر لخته هم که دفع شه بهتر.. با پریودت یکی دوبار کلن میره... ولی من هنوز باردار نشدم انقد دلشکسته ام.. 

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام عزیزم خوبی...انشالله که حالت الان خوب باشه..حاجت روا باشی‌....میگم منم ماه پیش بی بی چک بعد هشت ...

عزیزم من ۲۷ ۱۱ بقایا داشتم تو آخرین سونو 

حالا با ال دی پریود شدم یه چیز گوشتی اندازه ی انگشت اشاره ولی باریک تر برام دفع شد حالا نمی‌دونم بازم مونده یا نه ولی الان که دو روزه پریود شدم همش تو خونه خوابم هیچ ورزشی نمیکنم 

سلام..هم قرص متیل خوردم دکتر داد.. بعدم خیلی پیاده روی رفتم و زعفرون اینا.. بعد یکی از دوستامم گفته ...

ممنون عزیزم که جواب دادی لطف کردی 

مرتب تحت نظر دکتر باش امیدتو از دست نده انشالله نینی ناز نصیبت میشه

عزیزم میدونم خیلی از تاپیکت گذشته خوایتم بپرسم ورزش هم کردی برا دفع؟

سلام عزیزم دارو تاثیر گذاشت و دفع کردم. ورزش نمیکردم. فکر نمیکنم ورزش برای دفع بقایا موثر باشه چندان ولی انجام بدید بی ضرره. ببخشید که دیر دیدم پیامتون رو و حتما مشکلتون برطرف شده

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
سلام عزیزم دارو تاثیر گذاشت و دفع کردم. ورزش نمیکردم. فکر نمیکنم ورزش برای دفع بقایا موثر باشه چندان ...

ممنون عزیزم 

من برای بار دوم پریودیم بیست تا ال دی خوردم خونریزیم خیلی کم بود چیزی دفع نشد حالا دیگه قزص نمیخورم  ممنون جواب دادز