سلام قشنگا.برای نهار فردا میخوایم کباب درست کنیم.همیشه از شب قبل میذاشتم رو سیخ داخل یخچال فرداشم میذاشتم رو منقل تو خونه.ایندفعه شرایط ندارم بذارم روی سیخ که با سیخ آماده و لقمه زده شده ببریمش بیرون.یعنی ماشینمون جا نداره مهمون داریم.اشکالی داره ببرمشون همونجا لقمه بزنم؟نمیفته از روی سیخ ؟
نه نخ با چربی گوشت چرب میشه نمیسوزه والا من از وقتی یادمه هم خودمون هم اطرافیانمون نخ میبندیم کوبیده مون وقتی وقت نداریم بعد تعجب میکنم شما تعجب میکنید