2777
2789

سلام شبتون بخیر ، امیدوارم حالتون خوب باشه ، واقعیتش من دیگه بریدم خسته شدم ، پسرم الان بیشتر از دوماه که از این ویروس جدیدا گرفته ، باورتون نمیشه هر هفته میبرم دکتر کلی دارو وانتی بیوتیک میدن ، حتی یه بار به مدت یک روز بستری شد ولی بعد چند روز دوباره سرفه و تب و خلط و ... تموم نمیشه ، خسته شدم تو این نداری تمام خرج مخارج شکمشون دادم دارو، فدای سرشون ولی فایده نداره ، احساس میکنم دارو حکم آب فقط براش داره ، حتی گاهی شیاف هم بی فایده هست برای ایشون  بنظرتون می‌تونه دارو شربت استان اردبیل با تهران فرق داشته باشه منظورم از لحاظ کیفیت چون تهران که بودیم تا بهشون یک روز چرک خشک کن میدادم خوب میشدن الان کاملا بی فایده است ، تورو خدا بگین چه خاکی بریزم سرم ، بهترین متخصصان اطفال اردبیل هم بردم 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

اگر منظورت دارو هست که شرکت دارویی که بزنه همه جا ایران پخش میشه فرقی نداره شما کجا باشی 

اما من فکر میکنم بدن بچه شما به آنتی بیوتیک مقاوم شده کلا بیماری ویروسی نباید آنتی بیوتیک بخوره

اگر منظورت دارو هست که شرکت دارویی که بزنه همه جا ایران پخش میشه فرقی نداره شما کجا باشی  ا ...

هر دکتری میبرم آنتی بیوتیک میده ، تبش پدر منو در میاره هروقت تب کنه تا آمپول نزنن پایین نمیاد😓 بخدا خسته ام بخدا آرزوی مرگ دارم 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من دیگه برا خودم ی پا دکتر شدم وقتی سرفه های خلط دار داره زاکسیم بهش میدم وقتی آبریزش داره سیتریزین و وقتی هم بی حاله شربت سرماخوردگی،فک نکنم داروها فرق داشته باشن آخه داروها از شرکتهاشون تو کل ایران پخش میشن،ببین چیزی ک خیلی اثر دارو رو نشون میده سر وقت دارو دادنه همیشه سر وقت دارو میدی؟مثلا اگه نصف شب وقت داروش باشه بیدارش می‌کنی بهش دارو بدی یا دوباره فرداش هر موقع یادت اومد میدی؟همین چیزای کوچیکه ک اثر دارو رو بالا میبره

والا من دیگه برا خودم ی پا دکتر شدم وقتی سرفه های خلط دار داره زاکسیم بهش میدم وقتی آبریزش داره سیتر ...

بخدا که یک ثانیه اینور اونور نمیکنم ، آخه این ویروس لعنتی چیه که تموم نمیشه یه هفته خوب میشه دوباره می‌ره از بچه های مهد میگیره و میاره ، شیاف هم تبش پایین نمیاره 

برا بالا بردن سیستم ایمنی بدن بچت حتما شربت ایمونس بهش بده خیلی خوبه باعث میشه کمتر مریض بشه

ممنونم عزیزم خدا خیرتون بده 

هر دکتری میبرم آنتی بیوتیک میده ، تبش پدر منو در میاره هروقت تب کنه تا آمپول نزنن پایین نمیاد😓 بخدا ...

نه دور از جونت 

در کنار این داروها خودت چیزا گیاهی هم بده نعنا پونه آویشن بابونه دم کن خیلی خوبه 

عسل طبیعی با اب ولرم با لیمو‌ طبیعی بده مقاومت رو میبره بالا 

عرق بید عرق کاسنی و دم کرده عناب هم‌ برای کاهش تب خوبه 

بچه تب دار اگر شکمش کار. کنه تب ش میاد پایین سعی کن چیزا روون بدی 

منم دوقلو دارم از اواخر شهریور همینه، طبیعیه الان اکثر بچه ها درگیرن، همین الان با دوستم صحبت میکردم ...

دقیقا بچه ی منم همینه چند روزه هم بابام دعوام می‌کنه که نزار بره پیش دبستانی ، آخه مگه میشه گرچه الان یک هفته هست که نذاشتم بره ، ولی برفرض امسال نذاشتم سال دیگه چی ، نمی‌دونم چرا انقد مریضی زیاد شده چرا تموم نمیشه 

نه دور از جونت  در کنار این داروها خودت چیزا گیاهی هم بده نعنا پونه آویشن بابونه دم کن خیلی ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم خدا بچه ات نگه داره ، گاهی انقد میترسم میگم نکنه مریضی دیگه داره ، ولی هر دکتری میبرم میگه ویروسه و خوب شدنش زمان بر

ممنونم از راهنماییت عزیزم خدا بچه ات نگه داره ، گاهی انقد میترسم میگم نکنه مریضی دیگه داره ، ولی هر ...

فدات بشم عزیزم خدا بچه هاتو سالم کنه 

نگران نباش تا کوچیکن زود به زود مریض میشن همچین که رفتن کلاس بالاتر بدنشون مقاوم تر میشه 

در ضمن امسال بخاطر الودگی زیاد و‌ نباریدن بارون اکثر بیماری ها علاوه بر زیاد شدن دوره طولانی هم دارن 

فدات بشم عزیزم خدا بچه هاتو سالم کنه  نگران نباش تا کوچیکن زود به زود مریض میشن همچین که رف ...

والا حاضرم کل سال مریض بشم ولی اینا کوچکترین سرماخوردگی نگیرند انقد که از مریض شدنشون عصبی و ناراحت میشم

والا حاضرم کل سال مریض بشم ولی اینا کوچکترین سرماخوردگی نگیرند انقد که از مریض شدنشون عصبی و ناراحت ...

عزیزم دمنوش عناب، دمنوش چهار تخم برای سرفه و صاف شدن سینه خوبه 

شربت یا دم کرده گل ختمی برای تب خوبه

آب سیب برای تب خوبه

اگه اسهال داره کپسول یوموگی بریز تو ماست روزی یه کپسول بده بخوره تا 5 روز مجازی بدی

اسپری بینی کلداماریس براش بگیر قبل و بعد از رفتن به جاهای شلوغ براش بزن عزیزم(قیمتش یه مقدار گرونه ولی خوبه اگه تونستی بگیر) هر موقع هم دیدی داره مریض میشه بزن 

نگران نباش عزیزم بچه تا بزرگ بشه مادر نابود میشه 

انشاالله زود زود خوب میشه

برای تب بچه هم دعای نور حضرت فاطمه بخون عزیزم

هر روز بهش دمنوش عناب بده

آب‌جوش و عسل و آبلیمو بده بده عزیزم

آب ولرم زیاد بده بخوره غذاهایی با سبزیجات مثل سوپ بده 

انشاالله خوب میشه عزیزم 

عزیزم دمنوش عناب، دمنوش چهار تخم برای سرفه و صاف شدن سینه خوبه  شربت یا دم کرده گل ختمی برای ت ...

فداتشم عزیزم ممنونم از زحمتی که کشیدی و تایپ کردی ، خدا عزیزانت حفظ کنه🙏