2777
2789

چرا پولداری برا همه شده رویا اخه؟؟؟

چجوری پولدار بشیم؟

بخد همش زیر سر این اینستاس 

اصلا اینستا رو که باز میکنی هیج خبری از فقر و ندادی نیست و همه هنرمندن...آدم احساس بی عرضه بودن میکنه

شماهم اینجوری هستین؟؟؟

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

اوهوم

همه مهاجرت کردن من می ببینم حالم بدمیشه 

حس میکنم فقط من فقیرم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

هر کاری ی سری حداقل ها رو میخواد.

چ مهارت باشه چ سرمایه و فکر اقتصادی و..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارخونه دارهام دارن دونه دونه دستگاه میفروشن و کارخونه هاشونو جمع میکنن این چند ساله. 

والا هرکی میبینم تو اینسنتا داره پکیج میفروشه

پولدار شده ی ماشین آخرین کلاس زیر پاشه

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
اوهوم همه مهاجرت کردن من می ببینم حالم بدمیشه  حس میکنم فقط من فقیرم

اره دقیقا

احساس بی عرضگی میکنم

فوق لیسانس دارم اما تو اینستا هیچکدوم درس نخوندن هزار برابر من دراما دارن و خوشبختن

هر کاری ی سری حداقل ها رو میخواد. چ مهارت باشه چ سرمایه و فکر اقتصادی و..

بهترین چیز مهارت و تواناییه. خیلیااااارو دیدم  که میرن تو یه کارخونه کار میکنن و وقتی مهارت پیدا کردن و بازار هدف رو شناختن خودشون با قرض و قوله یه سرمایه جور میکنن و با مثلاً یک دستگاه شروع به کار میکنن و موفق هم میشن. برعکسشم که از پدر ارث میمونه و طرف چون یاد نگرفته اون سرمایه رو به باد میده هم دیدم

بهترین چیز مهارت و تواناییه. خیلیااااارو دیدم  که میرن تو یه کارخونه کار میکنن و وقتی مهارت پید ...

دقیقا همینه.

مهارت کار خیلی مهم تر از جوانب دیگه‌س💚

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

والا هرکی میبینم تو اینسنتا داره پکیج میفروشه پولدار شده ی ماشین آخرین کلاس زیر پاشه

ببینید اونام یه کارایی کردن تا رسیدن به پکیج فروشی و کسب درآمد دیگه. باید ببینید گذشته اشون چجوری و چیکار کردن که رسیدن به اینجا. شاید مجبور باشی سالها کار کنی و سختی بکشی تا یه جا به نقطه عطف و طلایی برسی

ببین الان من کسی رو میشناسم که آقا هم بود، شاگرد مغازه بود، کم کم خودش سرمایه جور کرد با هزار بدبختی و یه مغازه کرایه کرد و الان در عرض کمتر از ده سال هم مغازه داره سه جا و هم خودش تولید لباس داره 

یه خانمی هم هست تو همین نی نی سایت همسرش نقره فروشی زد و الان ماشاالله یه فرد موفقه.مشکل ما خانم ها اینه که اون دوره کارگری و کارورزی رو‌ نمی پذیریم. و همچنین برای تامین سرمایه اولیه ریسک نمی کنیم 

ببین الان من کسی رو میشناسم که آقا هم بود، شاگرد مغازه بود، کم کم خودش سرمایه جور کرد با هزار بدبختی ...

اخه من چکار از دستم بر میاد

نه پول ن سرمایه

تو اینستا واقعا آدم احساس سرخوردگی میکنه

یه خانمی هم هست تو همین نی نی سایت همسرش نقره فروشی زد و الان ماشاالله یه فرد موفقه.مشکل ما خانم ها ...

اره خب اینو راس میگی من از کارآموزی و یادگیری ی جورایی میترسم و همش فراریم

اره خب اینو راس میگی من از کارآموزی و یادگیری ی جورایی میترسم و همش فراریم

من هفده سال شاگردی کردم و پول کرایه تاکسیمم خودم دادم، اما الان درآمدم چند برابر همسرمه. هیچکس اون موقع رو که مفت کار می کردم ندید اما الان همه میگن خدا بده شانس فلانی از آسمون براش می‌ریزه و فلانه و بیساره. خب عزیز من اون روزایی که من با اینهمه فشار و مفتی کار میکردم چرا هیچکس صداش در نمیومد