arshavirrr مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 2362 عنوان کسی میدونه چرا ته کیکم خمیر شده🥺 300 بازدید | 16 پست خیلی پف کرده خیلی هم اسفنجی شده ولی یه لایه نازک ته کیک خمیر شده علتش چیه به نظرتون؟؟؟ 1402/10/21 | 20:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arshavirrr مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 2362 ممنون میشم علتش بگین قبلا توستر داشتم عالی میشد اولین بار تو فر برقی درست کردم هنو قلقش دستم نیومده
arshavirrr مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 2362 شاید باید یکم دیگه بپزه دماش گذاشتم رو 150.فر کانوکشن داره یه ساعت وربع هم گذاشتم بپزه. چون بار اولمبود دماش زیاد نکردم ترسیدم بسوززه
arshavirrr مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 2362 کاغذ روغنی بذار راحت تره اتفاقا کاغذ روغنی گذاشتم زیرش هم روغن زدم نباید روغن چرب میکردم زیرش درسته؟؟؟
arshavirrr مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 2362 اون لایه کفش که میگی روغن خالیه علتش همونه که زیرش روغن زیاد ریختم یا داخلش؟؟؟؟؟
رزیتا123 عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 14102 اتفاقا کاغذ روغنی گذاشتم زیرش هم روغن زدم نباید روغن چرب میکردم زیرش درسته؟؟؟ فقط کاغذ کافیه
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 19858 علتش همونه که زیرش روغن زیاد ریختم یا داخلش؟؟؟؟؟ فکر کنم زیرش شایدم داخلشم زیاد ریختی اضافه اونم کشیده پایین لایک نکنید .توروخدا
arshavirrr مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 2362 فکر کنم زیرش شایدم داخلشم زیاد ریختی اضافه اونم کشیده پایین نصف لیوان روغن ریختم برا دو تا لیولن آرد زیاده؟؟؟؟ ولی زیرش خواستم چرب کنم زیاد شد روغنش انگار