2777
2789

سلام .

من اینماه کلومیفن بدون تزریق امپول مصرف داشتم..موعدم امروز بود ولی نشدم

کلومیفن تاخیر میاره عایا؟؟؟

سیکلام ۲۸روزه دقیییقه و بی بی منفی بود امروز

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

ای بابا کجایین خانمها😓هیشکی یعنی کلومیفن نخورده؟؟!!!😟

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم من سه دوره خوردم ماه اول دو سه روز جلو افتاد ماه دوم عقب افتاد.ماه سوم با آمپول آزاد سازی باردار شدم.پری هام همیشه ۲۸ روزه و منظم بود

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اره عزیزم من سه دوره خوردم ماه اول دو سه روز جلو افتاد ماه دوم عقب افتاد.ماه سوم با آمپول آزاد سازی ...

ماه دوم چند روز عقب انداختین؟ از روز ۵پری تا ۹پری میخوردین؟