2777
2789
عنوان

یه چیزی رو نگم میمیرم😂😂

368 بازدید | 13 پست

البته خیلی ناراحتم الان ولی،

ببینین یه موقع یکی یه گناهی انجام میده ولی بعد پشیمون میشه عمیقا. و خداهم در توبه رو باز گذاشته و قول بخشش داده اما

چی میشه که خدا بنده شو میبخشه ولی ماآدما نه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

یکی یه گناهی مرتکب شده توبه کرده ،پشیمونه اما ماهمچنان باامون گناه ازون شخص یاد میکنیم؟؟و سرنوشتشو تغییر میدیم باحرفامون؟؟

میدونین چقدر گناه به گردن مونه؟🥺🥺

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ ادمااینقدر باگذشتومهربون بودن ک فرقی بینه خداو بنده خدانبود

روح خدا تو وجودمون نیس؟زمانیکه اون بدی درحق ماباشه یکم قضیه متفاوت ترو سختتره خب 

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

توبه در مورد حق الله هست

حق الناس باید بری از کسی که در حقش کردی حلالیت بطلبی یا جبران کنی وگرنه هزار بار هم توبه کنیم فایده نداره 

حالا حق الناس هم فقط مالی نیس

غیبت

تهمت 

دو به هم اندازی و خبر چینی 

و.....

مخلوق با خالق  نباید مقایسه  نکن  

مقایسه نیس منظورم اینه خدا میگه همچین شخصی بخشید۶ شده و گناه ازش برطرف شده ولی ما دوست داریم ادامش بدیم ،با اینکارمون خیلیا رو میکشیم تو زندگی 

وقتی خودمون یه گناهی میکنیم به خدا آسیب نمی‌زنیم صرفا کاری که نباید رو کردیم 

مثل وقتی قانون مدرسه هست دعوا نکنین چند تا بچه دعوا میکنن به هم آسیب میزنن ولی باید پیش مدیر مواخذه شن 

به مدیر اسیب نرسیده ولی قانون شکسته شده 

ولی وقتی دیگران یه کاری در حد ما میکنن به ما آسیب میرسه 

خدا بی نیازه و دور از آسیب ولی ما آسیب میبینیم و خاطرمون آزرده میشه

توبه در مورد حق الله هست حق الناس باید بری از کسی که در حقش کردی حلالیت بطلبی یا جبران کنی وگرنه هز ...

فک کنم درست منظورمو نرسوندم ،مثلا من دزدی کردم از شما ،حالا شما منو بخشیدی منم توبه کردم دیگم انجامش نمیدم اما هرجا برم به چشم دزد به من نگاه کنن درصورتیکه بعد چندسال اون خطا ازم سر نزده،متوجه شدین؟منظورمو؟

وقتی خودمون یه گناهی میکنیم به خدا آسیب نمی‌زنیم صرفا کاری که نباید رو کردیم  مثل وقتی قانون م ...

یه موقع خب اونایی که آزار ندیدن با سخن چینی شون ادمو زمین میزنن

همه چیز هم خدا نمیبخشه 

ما هم با خالق از نظر این صفت کلی فاصله داریم 

بعضی جاهام خود خدا گفته دست خودته میتونی نبخشی مثل همین قصاص هایی که اولیای دم انجام میدن 

حالا بازم شاید منظورتو درست متوجه نشده باشم 

فک کنم درست منظورمو نرسوندم ،مثلا من دزدی کردم از شما ،حالا شما منو بخشیدی منم توبه کردم دیگم انجامش ...

آره متوجه شدم 

ولی خب دهن کردم نمی شن بست متاسفانه

والا آدم کاری نکنه حرف در میارن

دیگه از خداشونه کاری کنن یه چی داشته باشن بگن

که خوب اونم میشه حق الناس و خدا یقشونو می گیره

همه چیز هم خدا نمیبخشه  ما هم با خالق از نظر این صفت کلی فاصله داریم  بعضی جاهام خود خدا ...

دقیقا یه همچین چیزی منظورنه طرف از قصاصش گذشته ،اون فردهم توبه کرده خداهم بخشیده ،اما ماادما باحرفامون اون فردو هردفعه زجر میدیم و یک عمر انگ قاتل بهش میزنیم 

آره متوجه شدم  ولی خب دهن کردم نمی شن بست متاسفانه والا آدم کاری نکنه حرف در میارن دیگه از خ ...

منظورم همینه ولی یه موقع این حق الناس خیلی سنگینه ،تباه کردن عمر یه ادمه که باید پس بدیم