2777
2789

رنگ و طرح پوشک مای بیبی تغییر کرده؟

از این ابی ها میخرم سایز ۳

این سری پوشک طرح و رنگش تغییر کرده نارنجیه

نکنه اون نارنجیارو به جا ابی میفروشن؟

من تا حالا نارنجی نگرفتم نمیدونم طرحشو

تعداد رای : 11
نظرسنجی
عکسشو بزار
6
54%
نمیدونم والا
3
27%
اینم حقه جدیدشونه لابد
2
18%
وای چه چیزهااا
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نارنجیا از قبلم بوده ارزونترن و جذب خیلی پایینتری دارن باید زود زود تعویض بشن

تقریبا اکثر دوره های اینستاگرامی با هر موضوعی رو دارم اگه کسی نیاز داره بگه با هزینه ی کم بش میدم اگه بنظرت این کار گناهه ریپلی نکن امضامو

اسی یسوال

من یکماه و نیم دیگه نی نیم دنیا میاد بنظرت در مرحله اول چه مارکی بگیرم؟سایز یک؟صفر هم هست؟😄ببخشید اطلاع ندارم

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
اسی یسوال من یکماه و نیم دیگه نی نیم دنیا میاد بنظرت در مرحله اول چه مارکی بگیرم؟سایز یک؟صفر هم هست ...

مای بیبی ازهمش بهتره صفر بخر

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...
نه عزیزم  ابی گرفتم همیشه ابی،میگیرم ولی پوشک های ابی رنگشو نارنجیه چرا😆

نمی‌دونم تولید جدیدشون اینجوریه 

من حس میکنم کمی هم نازک تر شده

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...
نه عزیزم  ابی گرفتم همیشه ابی،میگیرم ولی پوشک های ابی رنگشو نارنجیه چرا😆

اهان اونو نمیدونم من پسرمو دو ماهه از پوشک گرفتم

تقریبا اکثر دوره های اینستاگرامی با هر موضوعی رو دارم اگه کسی نیاز داره بگه با هزینه ی کم بش میدم اگه بنظرت این کار گناهه ریپلی نکن امضامو
خیلی ممنونم بعد اینکه صفر تا چندماه خوبه براش؟؟

بستگی ب بچه ات داره گلم البته روی پوشک هم سایز رو زده بر اساس وزن بچه