2777
2789

سلام.چون دوتا سقط داشتم گفتم ببینم لازمه بتا رو دوباره چک کنم یا نه؟

روز موعد بیبی چکم کمرنگ بود،دوروز بعد بتا دادم ۶۷۵

دیگه نرفتم چک کنم بتا رو.امروز که شش روز از موعد گذشته الان بیبی زدم پررنگ شده.

سر هیچکدوم از بارداری هام به این پررنگی نشده بود بیبی چکم.یکیش که سقط قانونی بود،بعدی هم هفته شش سقط شد خود به خود.

الان عکس بیبی چکهارو هم میذارم

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰

بذار عشقم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا دکتر میگه ازمایش بتا رو تکرار کن تا ببینه افزایش داره یا ن عزیزم قبل موعد چ علایمی داشتی؟

فقط سینه هام تیر میکشید.البته من کلا هر چهار بار که باردار شدم بی علامت بود،چهارروز قبل از موعد هم نشون داد

فقط سینه هام تیر میکشید.البته من کلا هر چهار بار که باردار شدم بی علامت بود،چهارروز قبل از موعد هم ن ...

بارداری عزیزم مبارکت باشه 

بی بی چک چقد طول کشید تا رنگ گرفت؟!

🩵«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»🩵
معمولا دکتر میگه ازمایش بتا رو تکرار کن تا ببینه افزایش داره یا ن عزیزم قبل موعد چ علایمی داشتی؟

یعنی باز این هفته برم آزمایش؟؟

بارداری عزیزم مبارکت باشه  بی بی چک چقد طول کشید تا رنگ گرفت؟!

سلامت باشی گلم. به ثانیه هم نکشید. خط تی پررنگ بود اما هنوز خط سی که مال خود بیبی چکه رنگ نداشت

فقط سینه هام تیر میکشید.البته من کلا هر چهار بار که باردار شدم بی علامت بود،چهارروز قبل از موعد هم ن ...

وای منم فردا ۵ روز قبل موعده میخوام بی بی بزنم کاش نشون بده

اره

اگز بری ازمایش بهتره