2777
2789

من دوماه اقدام کردم و باردار نشدم

کلا خیلی برام مهم بود و فک میکردم تو ماه اول اقدامم بااااید باردار شم و وقتی نشدم خیلی ناراحت شدم👩‍🦯

دومین ماه که پریود شدم تصمیم گرفتم برم دکتر و شوهرمم آزمایش اسپرم بده

یکی از همکارام که تازه بچه اوورده بود قبلا بهم گفته بود یه دکتری هست که خییلی دستش سبکه و حتما میخوای بچه بیاری برو پیش ایشون

منم اسم و ادرسشو گرفتم و رفتم پیشش

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

اونجا سونوگرافی واژینال انجام داد اولش گفت چه رحم خوبی داری

دارو مصرف کردی؟ گفتم نه

گفت رحمت خیلی خوبه

منم گفتم پس چرا دوماهه اقدام میکنم باردار نمیشم

گفت شاید شوهرت اسپرماش ضعیفه

برا ایشون یه ازمایش مینویسم

من روز یازدهم سیکلم بودم

به دکتر گفتم من اصلا روز تخمک‌گذاریمو نمیدونم از کیت استفاده کنم؟

گفت کیت اصلا دقیق نیست و من توصیه نمیکنم 

گفتم خب چیکار کنم

شما که الان سونو کردین تخمکمو دیدین؟

گفت نه خیلی ریز بود تخمکت

شاید اصلا این ماه تخمک نداشته باشی

گفتم طبیعیه؟

گفت طبیعی نیست ممکنه ولی

شایدم کلا تخمکات ریز باشن و نیاز باشه دارو بخوری بزرگ بشن

فعلا برات ازمایش هورمونی مینویسم اونو روز سوم پریودیت بده و برا شوهرتم ازمایش اسپرم مینویسم بده و با جوابا بیا 

این ماهم اقدام نکن تا جواب ازمایش شوهرت بیاد

اگه اسپرم ضعیف باشه ممکنه منجر به سقط بشه و ...

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گفتم اوکی و اومدم خونه و دقیقا تا روز ۱۴ اقدام نداشتیم که شوهرم آز بده

شوهرم که آز داد بعدشم اقدام بدرد بخور نداشتیم اصلا 

جواب ازمایش شوهرمم اومد و همه چی نرمال بود خداروشکر

شد روز پریودیم و من منتظر بودم پریود شم که برم آز بدم زودتر دیگه قشنگ فک میکردم خودم اختلال هورمونی دارم یا چنین چیزی

برعکس ماه های قبل که از سه روز قبل پریودیم بیبی چک میزدم این ماه بی خیال عالم مطمئن بودم پریود میشم

چون دکترره گفته بودتخمک ندارم😅

صبح با دوستام برنامه جنگل گذاشتیم و اونجا کلی وسیله بلند و جابجا کردم 

بعدش برگشتم خونه رفتم خونه مادرشوهرم که کلی مهمون داشت اونجام کلی کار کردم

اخر شب دیگه تعجب کردم که چرا پریود نشدم

من پریودیام خییییییلی منظم بود

دقیقا سر ۲۶ روز پریود میشدم 

برگشتنی تو راه خونه دوتا بیبی چک خریدم و اومدم زدم

اسم بیبی چک اطلس بود فک کنم، اولین بار بود این نوعشو میزدم و یکم بد زدم      مثبت شد

من بخاطر اینکه بد زده بودم شک داشتم که درست هست یا نه

بدبختی دیگه جیشمم نمیومد بیبی چک بزنم😂😂😂😂

به شوهرم جریانو گفتم و اونم چیزی نگفت و خوابیدیم

شد فردا صبح ۶ صبح پاشدم رفتم بیبی چک زدم 

شانسم بیبی چک خراب بود😂😂😂

هیچی سر صبحی شالو کلاه کردم رفتم دوتا بیبی چک دیگه خریدم و اومدم خونه استعمال کردم که دیدم بعلههههه مثبته

بعدشم رفتم ازمایش دادم که دیدم اره بتام ۷۵۷ هست 

خلاصه میخوام بگم انگاری واااااقعا بی خیال شدن و استرس نداشتن جوابه

همینکه استرس نداشتم و فک میکردم اصلا حامله نمیشم این ماه گرفت😍😅

چه روزایی اقدام داشتی؟ تا صبح میخوابیدی بعدش یا نه؟

والا من ماه های قبل پریودیم که تموم میشد یک شب در میون اقدام داشتم

نه تا صبح نمیخوابیدم

در حد ده دقیقه یه ربع میخوابیدم

ولی این ماه که کلا اقداممون الکی بود دلبخواهی 

و بعدشم پامیشدم به کارام میرسیدم😅

مبارکه عزیزم بسلامتی بغلش کنی اره اینجوریه منم اون ماهی ک کاملا بیخیال بودم باردارشدم

واقعا مربوطن بهم استرس و بارداری

مرسی عزیزم

یکم استرس دارم🥲 برای تشکیل قلب جنین و ساک حاملگی

سلام عزیز دلم خوبی مبارکت باشه انشالله نی نی سلامت بغل بگیری....میشه با این حس و حال قشنگت دعا کنی منم باردار باشم همین ماه سه ساله منتظر دومی هستم و سنم بالاس...دعام میکنی الان دعای تو گیرا...بعدم این ماه علایمت چیا بود با ماهای قبل فرق داشت و کلن چندتا اقدام داشتی روزای چند سبکلت

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

مبارک باشه انشاالله بسلامتی زایمان کنی برای منم لطفا دعا کن راحت باردار بشم انشاالله

محتاجم به دعا ممنونم عزیزم🥺🥺