2777
2789

سرچ کنین یه لحظه بیاره 

من اینارو میبینم دلم میخواد همشو بگیرم 

حالا تهش چی میپوشم؟ هودی   میخوام از ایناااا...تو ایران پیدا میشه اصلا؟

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 

عکس این استایل ها رو بذار. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یه تام بویی بله پیدا میشه من فقط از مغازه ی مردونه لباس میخرم 😬😬

۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون
شما یه تام بویی بله پیدا میشه من فقط از مغازه ی مردونه لباس میخرم 😬😬

نمیشه گفت تامبوی چون هم زنونه و دخترونه داره هم مردونه تو تن خانوما به نظرم قشنگ تره...

نمیشه گفت تامبوی چون هم زنونه و دخترونه داره هم مردونه تو تن خانوما به نظرم قشنگ تره...

مخصوصا پیراهن مردونه با دستامون که رگاش زده بیرون بعد لاکم داری بعد انگشتات پر حلقه های ظریفه ☺️☺️☺️یه روز عکسمو میزارم حتما 

۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون
منم خیلی دوس دارم این استایل رو ولس نمیدونم چرا هر کاری میکنم استایلم به این سمت نمیره😂💔

من پیدا نمیکنم حتی تو پیجا 

الان کلا کارگو و از این سبک استایلای لش مده...بعضیاشون خیلی قشنگه ها ولی من عاشق این سبک لباسام 

مخصوصا پیراهن مردونه با دستامون که رگاش زده بیرون بعد لاکم داری بعد انگشتات پر حلقه های ظریفه ☺️☺️☺️ ...

این استایل عالیههه

این استایل عالیههه

فدات بشم که ❤️🥹