2777
2789
عنوان

خانومای باردار لطفا بیاین

60 بازدید | 4 پست

سلام خانومای گل خوبین 

خانوم دوست همسرم تقریبا 6 یا ۷ ماهه بارداره 

قبل بارداری یه بار اومدن خونه ما و همین دو ماه پیش رفیق شوهرم هی زنگ میزند و میگف بیاین خونمون و خیلی دعوت مردم ولی ما نرسیدیم بریم الانم دیگ فک کنم 7 ماهه شده بنظرتون الان بریم خونشون بده؟

اذیت میشم اگه بریم؟

آخه الانم شوهرش زنگ زده ب شوهرم گف چرا نیومدین؟

الان بریم یا بعد زایمان بریم؟

لطفا راهنمایی کنین

دیگه وقتی خودشون اصرار دارن برید اگه کاری بود اونجا کمکش کن

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

۹ ماهمه دیگه ۱۰ روز دیگه به امیدخدا نوبت عملمه دیروز مهمون دعوت کردم مجبور بودم‌اونم‌خوب خودم هیچ‌کاری نکردم مثلا همسرم‌کباب پخت و همه چی رو حاضر کرد کلا در طول ۹‌ماه سرجمع ۳بار مهمون نداشتم‌به نظرم واسه شام‌نرید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹ ماهمه دیگه ۱۰ روز دیگه به امیدخدا نوبت عملمه دیروز مهمون دعوت کردم مجبور بودم‌اونم‌خوب خودم هیچ‌کا ...

آها ممنون از راهنماییت 

نمیرسم دیگ سه ماه دیگ زایمان کرد میریم آخه شوهرش خیلی زنگ میزد برا همون میگم

آها ممنون از راهنماییت  نمیرسم دیگ سه ماه دیگ زایمان کرد میریم آخه شوهرش خیلی زنگ میزد برا همو ...

می تونید بعد شام بریدشب نشینی اون خیلی بهتره هم احترام به حرف همسر ایشون گزاشتید هم دیداری تازه کردید