2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ

چای بزار فرصت بده خودش صحبت می‌کنه و تموم.

مردها اهل دلداری نیستن.البته بی‌تفاوت هم نشو.یکبار بپرس کمکی از دستم بر میاد؟

چیزی نگف بیخیال شو.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

والا من خاک بر سر 

الان که خیلی  مشکل ریخته سرش🥲

پشتشو خالی کردم اصلا نمیدونم چمه تازه از دست خودم گریم گرفته بود 

پریشب یه بلایی سرش آوردم گفتم دیگه قبولت ندارم و .....

دست خودم نبود یکی یه چیزی گفت (دروغ گفته بود)من عصبی شدم 

صبح که بیدار شده بود به گفته خودش نزدیک بوده سکته کنه با دیدن پیامای من 

زنگ زد گریش گرفته بود 

میگفت مگه من چکار کردم ک اینطوری باهام حرف میزنی 

الانم یه مشکل خیلیییی بد براش پیش اومده نمیدونم چطور ازش معذرت خواهی کنم و دلداریش بدم

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

هیچ چای بزار فرصت بده خودش صحبت می‌کنه و تموم. مردها اهل دلداری نیستن.البته بی‌تفاوت هم نشو.یکبار ...

الان واقعاا بشدت کم حرفه بعد من دلم میگیره ک نمیاد ناراحتیشو به من بگه بلکه یکم خالی شه😞

اره..بنظرت بزارم تنها باشه ک آروم شه؟

شوهر من اخلاقش اینجوریه اصلا دلش نمیخواد کسی دورو برش باشه اروم ک میشه بعد خودش همه چیو تعریف میکنه اگ نظری داشته باشم ک بدردش بخوره با سر تایید میکنه اگ نه ینی بقیشو ساکت شو🤣🤣🤣

خدایا توکلم فقط به خودته خودت مراقبم باش💙🫁🧚‍♀️

والا من خاک بر سر  الان که خیلی  مشکل ریخته سرش🥲 پشتشو خالی کردم اصلا نمیدونم چمه تازه ...

میفهمتت🥲

واقعااا ما خانما خیلیی احساساتی و زود رنجیم حتی وقتی ناراحتن و فاصله میگیرن بازم به توجه اشون نیاز داریم مخصوصا خودم این ویژگی رو دارم خیلی رو مخمه دست خودمم نیس☹ 

ای بابا😔😂

بزار تنها باشه سر فرصت خودش میگه من شوهرم بیشتر با پدرش درد و دل میکنه ک اونم بیشتر مواقع دعواشون میشه باز میاد میشینه غم باد میگیره آخر سر باز ب خودم رجوع میکنه🤣🤣🤣🤣

خدایا توکلم فقط به خودته خودت مراقبم باش💙🫁🧚‍♀️

میفهمتت🥲 واقعااا ما خانما خیلیی احساساتی و زود رنجیم حتی وقتی ناراحتن و فاصله میگیرن بازم به توجه ...

حتی من اگر چند روز پشت سر هم سرش شلوع باشه و زیاد وقت نذاره دلخور میشم ازش 

یه بار توی این مدت پشت تلفن بهش نگفتم عشقم🥲🥲

خودش بهم گفت چرا مثل قبل باهام رفتار نمیکنی

چون انگار وقتی اینطوریه مغرور میشم 

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره