2777
2789

کدوم رو میگی😂ما که همش مریضیم 

دیکه پسرم داد میزنه بهم نگو مریضیم من خوبم هرچیش بشه نمیگه 😂

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به خدا از اول مهر همش مریضیم 

همه همینم 

عادت کنید چاره چیه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

داداشام سرما خوردنه نزدیک دو هفتس شایدم بیشتر خوب نشدنه سرفه گلودرد شدید تب

آره منم بیشتر گلودرد دارم ی بار انتی بیوتیک مصرف کردم خوب نشدم ، باز دوباره الان گلودرد و گلوم روش چرک سفیده ، قلبم درد می‌کنه 

دیشب شدید تب و لرز کردم

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉

ما یه ماه سرما خورده بودیم الان دو روز خوب شدیم دیشب تا حالا دل پیچه و حالت تهوع و اسهال 

روز از نو روزی از نو

من دیشب حالم خیلی خراب بود الان بهترم یکم برم دکتر؟میترسم نرم باز شب گرفتار شم

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️