2777
2789

منو شوهرم یارانه خودمون رو فوری بعد از ازدواج جدا نکردیم این ماه شوهرم جدا کرده الان برای شوهرم واریز شده به حسابش اما برای من چیزی واریز نشده 

علت چی می‌تونه باشه ؟؟

کجا پیگیری کنم ؟؟

من موفق میشم 💪💪

فکر کنم پلیس به اضافه ده،باید پیگیری کنین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب حساب سرپرستها واریز میشه جفتش رفته تو حساب شوهرت . تو باید از شوهرت جداش کنی . چقدر ریختن ب حسابش؟ ...

باید بری پلیس +۱۰ ب بانک مورد نظر راهنماییت می‌کنه میری اونجا یارانتو جدا می‌کنی . 

باید بری پلیس +۱۰ ب بانک مورد نظر راهنماییت می‌کنه میری اونجا یارانتو جدا می‌کنی . 

خب شوهرم رفته دفتر پلیس +ده  برای ثبت یارانه 

بعد رفته بانک ملی برای ثبت یارانه 

اما الان به حساب سپه شوهرم یارانه سیصد تومان واریز شده 

من موفق میشم 💪💪
ب حساب سرپرستها واریز میشه جفتش رفته تو حساب شوهرت . تو باید از شوهرت جداش کنی . چقدر ریختن ب حسابش؟ ...

پس چرا فقط سیصد واریز شده ؟؟ 

یارانه پدر هم کم شده یعنی سهم من کم شده پس پول یارانه من کوووو

من موفق میشم 💪💪
یعنی ماه اول فقط برای شوهرت واریز شد؟  میشه واضح برام بگی مراحلی که انجام دادلی

ببین شوهرم دوسال پیش جدا کرده بود کلا اون واریز میشد ....من امسال رفتم اداره پلیس به اضافه ده و درخواستمو نوشتم بعدم گفت برو بانک ملی و ثبت کن و تمام ...ولی ماه اول برام واریز نشد ...دوماه بعد واریز شد