2777
2789
عنوان

کارمن بد بوده؟!خیلی گریه کردم

525 بازدید | 17 پست

صبحی از طرف پیش دبستانی دخترم جشنواره غذاهای محلی گرفته بودن چون صبح بخاطر دلیلی دیر پاشدیم تا اومدم غذا محلی رو درست کنم بچه ها اماده شن بریم دیر شد نصف مراسم رفته بود شوهرم یه خورده اینجا دعوام کرد وقتی رسیدم انقدر اعصابم خورد شده بود غذا محلی هم از ماشین برنداشتم چون یه قسمتی ماشین نمیرفت باید پیاده میرفتیم منم با بچه کوچیک تونستم غذا ببرم شوهرم تو ماشین موند

به این امید بودیم اونجا صبحونه میخوریم فکر نمیکردم دیر میرسیم واسه همین همه گشنه پاشدیم رفتیم اونجا چه میدونستم ماشین تو کوچه دراز تنگ تو نمیره 

شوهرمم زنگم زده میگه اگر دیر میشه من برم جایی برگردم گفتم نمیدونم حالا بیست دقیقه بعدش تموم شدا

وقتی زنگش زدم گفتم کجایی گفت خونه خواهرم اومدم اینجا شمایه دور اونجا بچرخید میام من الان میام  صبحونه بخورم فکر کنید ساعت یازده و نیم صبح 

خب ادم عاقل طرف نمیگه این چه زنیه صبحونه شوهرش نداده؟میگه گفتمش چیشده منم گفتم خب دیگه بدتر دلش میگه فکر خودشو بچه هس فکر شوهرش نیس

خلاصه منم گفتم انقدر ناراحت شدم فقط میخواستم برم خونه دو تابچه گشنه دخترممم سردش بود منم گفتم اسنپ میگیرم میرم خونه انقدر عصبی بودم هرجی زنگ میزد از من داد از اونم داد میگفت تو بیا اینجا گفتم نمیام رفتم خونه

اومد خونه انقدر دعوا کردیم میگه آبرو خودتو بردی خواهرم تو دلش میگه گنا برادرم چقدر زنش حریفه

بخدا اینطور نیس انقدر عصبی بودم بعدم میدونم خانواده شوهرم رو دختر بزرگم که مامان خودش فوت شده حساسن اگه میفهمیدن گشنه بوده چقدر تو دلشون فکر میکردن درموردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اشکالی داره خانوادش بفهمن صبحونه نخوردید سخت نگیر گور باباشون که چه فکری میکنن  اینجوری ا ...

چون خواهر شوهرم صد بار گفته زنی که شوهرش گشنه از خونه در بره زن نیس

یه مدت سردرد بود انداخته بودن گردن من که اره بخاطر اینکه صبح زود بهش صبحونه ندادم 

اشکالی نداره ده بار یا شاید بیشتر این مشکلی که برای شما پیش اومده برای همه اتفاق افتاده اتفاقا درست وبجاست که شما عصبانی بشی وناراحت یه نفس عمیق بکش یه صلوات بفرست مجدداً زندگی روشروع کن 

چه اهمیتی داره خواهرش فکر کنه تو صبونه به شوهرت دادی یا نه 

چه نقش مهمی تو زندگیت داره؟ 

چرا قضاوت بی ارزش بقیه رو برای خودتون بولد میکنید که اعصابتون خورد بشه 

من جات بودم میگفتم ما هم الان میاییم اونجا بگو نهار هم بپزه 😁😁

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

ادمایی زیاری تودنیا گرفتار جنگ و شرایط وحشتناکن روزا و روزا غذا نمیخورن چیزیشونم نمیشه پس یه صبحانه خوردن اینقدر روضه خونی نداره به خواهرشوهرتم کلا  ربط نداره 

اینقدر خودخوری الکی نکن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

والا مگ می‌دونه جنگه؟ یکم یواش تر سر یک چیز الکی دعوا راه انداختین ک چی واقعا؟ 

واقعا سر این مسئله بی اهمیتی دعوا کردین؟ 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
چه اهمیتی داره خواهرش فکر کنه تو صبونه به شوهرت دادی یا نه  چه نقش مهمی تو زندگیت داره؟  ...

یزدیا مخ میخورن خانواده شوهر 

شوهرسابق من اپاندیسش عود کرده بود پدر منو دراوردن ننه باباش

خودم از قصد در برخی از تاپیکها اطلاعات اشتباه دادم که شناخته نشم☝️با تشکر
چون خواهر شوهرم صد بار گفته زنی که شوهرش گشنه از خونه در بره زن نیس یه مدت سردرد بود انداخته بودن گ ...

اوهههه بیخیال بابا 

حرف مردم چ ارزش داره من بابام یک عمر خودش صبحونه خورد رفت سر کار چون مامانم شاغل بود باید زودتر می‌رفت 

ناهارم میومد خونه خودش زودتر درست میکرد 

این حرفا نداره زندگی مشترک ک، بعد خواهرش خیلی ناراحته صبح ب صبح بشقاب ب دست بیاد غذا کنه دهنه برادرش 

مگه شوهرتون بچه هست 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️