2777
2789
اینکه هر چند ساعت یبار زنگ میزنم شوهرم بااینکه باهاش بیشتر از یک دقیقه حرف نمیزنم اونم حوصلمو نداره ...

وای منم😂😂

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله عزیز دلم❤️ اصلا دختر داشتن واقعا نعمت😍🥺

منو شوهرم ۴ سال منتظریم و از خدا فقط یدونه دختر سالم میخوایم انشاالله خدا بچتو حفظ کنه عزیزم و ب همه منتظرا بده 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
موقع خواب باید دستم توی شورتم باشه🙈😔

منم همین عادتو دارم البته از وقتی بچه دار شدم انگار ترکش کردم چون از خستگی بیهوش میشم 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
وای منم😂😂

شوهر توام تا گوشی برمیداره میگه جانم کارتو بگو بعدم خیلی بد اخلاقه اما ول کن نیستی . من فکر کنم دیوانم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
شوهر توام تا گوشی برمیداره میگه جانم کارتو بگو بعدم خیلی بد اخلاقه اما ول کن نیستی . من فکر کنم دیوا ...

آره دقیقا😂

همیشم سرش شلوغه 🤷اینم ی مرضه دیگه😂😂

آره دقیقا😂 همیشم سرش شلوغه 🤷اینم ی مرضه دیگه😂😂

ای بابا از دیدنت خوشوقتم   

واییی😂😂😂 

منم اهنگ میزارم دور خونه میدوم فک میکردم چون بیش فعالم اینجوریم خداروشکر مثل منم هست   

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

منو شوهرم ۴ سال منتظریم و از خدا فقط یدونه دختر سالم میخوایم انشاالله خدا بچتو حفظ کنه عزیزم و ب همه ...

مرسی عزیزم 

امیدوارم چند وقت دیگه دیکر بارداریتو بزنی 😅❤️

و قسمت همه ی منتظرا

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
ای بابا از دیدنت خوشوقتم    

قربوست بشم🖐️😂