2777
2789
عنوان

شوهرم ماهی ۳۰۰ بهم میده بنظرتون خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 49 پست
توروخدا چه کاری چجوری باید انجام بدیم ثواب داره بخدا من آرزومه برای عید دخترم حداقل یه دست لباس بل س ...

تو گوگل سرچ کنید سایتاش هست ،خودتونم تو این آگهی های رایگان ،دیوار ،سایتای رایگان ،آگهی کنید مبلغش زیاد نیست ولی خب از هیچی بهتره

الهی مرا آن ده که آن به ... 

توروخدا چه کاری چجوری باید انجام بدیم ثواب داره بخدا من آرزومه برای عید دخترم حداقل یه دست لباس بل س ...

من عصاره زعفران میفروشم اگه میخوای همکاری کنیم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار در منزل نیس تو شهر ما. مثلا پاک کردن حبوبات دوس داشتم و....  هیچی نیس

ی پیچ  بزن تزشی و پیازو فلان اعلا درست کن بفروش یکی از آشناها انگار کارش حرفه ایه از خارج بهش سفارش میدن

ممنونم معتبره؟

آره عزیزم دیوار معتبره ،سایتای دیگه هم هست ،من برای پایان نامم دنبال تایپیست بودم از همین سایتا پیدا کردم ،یه دختر مهربون کارمو انجام داد و مشکلی باهم نداشتیم ،بزن سایت تایپ یا تایپ فوری بعد به عنوان تایپیست وارد شو

الهی مرا آن ده که آن به ... 

واقعا چجوری😁

قیمت کمتر بهت میدم تو بفروش من خودم یه مدته فروش تکی ندارم ولی دوتا خانم باهاهم اینجوری کار میکنن البته اینجا پول بار و من میدم تو شهر دیگه کمتر حساب میکنم پول بار خودت بدی سختت نشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مثلا در طول روز چقدر وقتتو باید پاش بزاری

واسه دوره دیدن روزی ۱ساعت و نیم وقت بزاری ۲تا ۳روز طول میکشه .بعدشم آزمون و اینا داره.بعدم‌دیگه کار گیرت بیاد حداقل روزی ۵ساعت باید وقت بزاری ولی به طور پراکنده.

بهم تو پیوی پیام بده بهت یه پیج‌معرفی کنم.

البته واسه گرفتن دوره هزینه باید پرداخت کنی