حقوقش فقط ۷ تومنه ۹۰۰ تومنم جدا یارانمونه و اجاره خونه هم با اینا میده. ۳۰۰ رو فقط برای اصلاح ابرو در ارایشگاه. و نوار بهداشتی و پول شارژ و چیزای ریز مث سنجاق اینا میده وگرنه. نت خودش میخره برام خوراکی هر از گاهی میخره برام لوازم ارایش وسطا میخره برام عیدم سرتاپام میخره در طول سالم لباس اینا میخره نیم بوت اینا. اینم بگم یارانمم نمیده ها همون ۳۰۰ فقط ولی سهام عدالت بریزن ۶۰۰ از ۷۰۰ رو میده ب خودم.
بنده خدا همسرتون با این حقوق نا چیز شما چه انتظاری دارین؟ لطفا این مدلی نباشین و دنبال حرفای پوچ یه عده نرین و خودتونو با کسی مقایسه نکنید، پایدار باشید
خودت بهترازهرکسی میدونی کم میده یازیاد خودت بابقیه مقایسه نکن
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
حقوقش گمه بنده خدا ،خوبه دستش درد نکنه ،خواستی خودتم کار تایپ اینا انجام بده
توروخدا چه کاری چجوری باید انجام بدیم ثواب داره بخدا من آرزومه برای عید دخترم حداقل یه دست لباس بل سلیقه ی خودش بگیرم آخه همش دست دوم بقیه رو میپوشم ثواب داره بگی🙏😔😔
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
خودشم برات خرج میکنه خوبه ان شاءالله درامد بیشتر شد تو هم بیشتر بگیر
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹