2777
2789
عنوان

داستان اشنایی منو همسرم❤😍

575 بازدید | 28 پست

ی روز که مامانم گفت برو خریدکن برای خونه (داداش ندارم بره خرید یا بابامم نمیره) بعد رفتم توی فروشگاه امیر(همسرم" پشت میز وقتی منو دید گفت خانم بدید بیینم چقدر شده اینا حساب کرد شد 300تومن وقتی کارتمودادم گفت قابلی نداره اینا کشید دو ساعت بهم زل زده بود داشتم میومدم خونه دیدم تعقیبم کرده سرکوچه ایستاده بود فکر کرد من ندیدمش وقتی پشت سرمو دیدم در رفت  چند روز بعد.... 

هستید ادامه بگم؟ 

از مغز عزیزم عاجزانه تقاضا میکنم  پرونده ی باز جدیدی  برام رو نکنه ،ظرفیت رسیدگی تکمیله.🤝🏻🚶🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍😍😍

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

توام دوساعت وایستاده بودی اون زل بزنه؟

نه منظورم اینه زل زده بود 

از مغز عزیزم عاجزانه تقاضا میکنم  پرونده ی باز جدیدی  برام رو نکنه ،ظرفیت رسیدگی تکمیله.🤝🏻🚶🏻‍♀️

آخی😍

بله هستیم بگو

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

بعد وفتی من نبودم اومده بود بامامانش دم خونه  نذری اورده بود ب بهونه نذری مامانشو مامانش داشتن راجب من حرف میزدن مامانم گفته صبا سنش کمه نمیتونه شوهر داری غذا بپزه یا کارای خوته کنه مامانه هرچی میگه پسرم چیکار کنم مادرش قبول نمیکنه پسره میاد ب مامانم میگه میرم سربازی

مامانم قبول کرده با پدرم مشورت کرده قبول کردن بعد سربازی بیاد خواستگاری پولدار نبود ولی ی خونه فسقلی داشت

تند تند بگو 😍

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بای ماشین 206 

خوبه دیگه 

خلاصه سربازی ک بود مرخصی میگرفت میومدخونمون کم کم عاشقش شدم...   سربازیش تموم شد