2777
2789
عنوان

بیایید در حق هم دعا کنیم♥️

101 بازدید | 13 پست

انرژیش مطمعنم هم به زندگی خودمون برکت میده هم در حق بقیه قبول میشه 

تو این روزای سخت و سرد با یه دعا دل هم و گرم کنیم و یه لبخند شیرین باشیم رو لبای یکی🥲 

منم دعا کنید🤍

انشاالله ارزوهات برات خاطره های قشنگ بشن ✔️

حرف زدن آدما نشونه شخصیت شونه ... همیشه شجاع باش  زندگی کردن جرأت میخواد ، ادمای ترسو فقط نفس می‌کشند ...   به تعداد ادمای روی کره خاکی ، تفاوت فکر و نگرش وجود داره !!!  پس این رو بپذیر ، کسی که تفکرش با تو متفاوته دشمنت نیست ، یه انسان دیگست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا دعا کنید پسرم این ترم تمام درس هاشو قبول بشه و خدا راه درست را تو زندگی نشونش بده.

الهی که همتون حاجت روا بشید  

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

ان شاالله هرکی تو این تاپیک میاد حاجت روا بشه وخدا رفتگانش رو رحمت کنه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

دست خدا رو سرت 🤍

و نگاه خدا همیشه همراه ‌ پشتیبان همتون ✔️

حرف زدن آدما نشونه شخصیت شونه ... همیشه شجاع باش  زندگی کردن جرأت میخواد ، ادمای ترسو فقط نفس می‌کشند ...   به تعداد ادمای روی کره خاکی ، تفاوت فکر و نگرش وجود داره !!!  پس این رو بپذیر ، کسی که تفکرش با تو متفاوته دشمنت نیست ، یه انسان دیگست 
الهی آمین  ایشالا مشکلات همه حل بشه واقعا🥲  هیچ پدری شرمنده خانوادش نشه  همه مریض ...

انشاالله به حق محمد ال محمد

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

کاش واقعا خدا میشست این تاپیک و میخوند🥲من خودم ک خیلی دلم گرفته 

خدا نیازی نداره این تاپیکو بخونه عزیزم خدا مارو میبینه و به خالمون اگاهه ان شاالله خداکمکت کنه حالت خوب شه و حاجت دلت براورده شه عزیزم

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

عزیزم 🥲♥️

❤️😘