2777
2789

درکال کارشون خوب باشه .

اگر خودتون هم انجام دادین راضی بودین از ابروهاتون عکس بزارین 

و نمونه کاراشون 

اگر میکروبلیدینگ‌ خوب میخوای مریم ،تو ارایشگاه شایلین تو خ ناصر حجازی 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
اگر میکروبلیدینگ‌ خوب میخوای مریم ،تو ارایشگاه شایلین تو خ ناصر حجازی 

تهران هستش یا کرج؟

از راه دور میخوام بیام 

هزینش چقدرع. و نمونه کار داری عزیزم من اینستا ندارم ببینم 

خودتون انجام دادین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم یعنی چقدر دور داری میای ؟ این ارایسگاه تو غرب تهرانه .کارش خوبه من اصلا میکرو نکردم ولی کارشو از نزدیک دیدم .کارش واقعا خوبه ولی باید وقت بگیری . من شماره ندارم .تو اینترنت سرچ کن ارایشگاه شایلین تو ادرسش خیابان ناصر حجازی داره . تماس بگیر ببین اصلا هنوز اون ارایشگاه هست اگه بود خواستی وقت بگیر .اگر خود مریم باشه کارش واقعا خوبه . شایلین هم ارایشگاه بزرگیه سه طبقه است و لاینهای مختلف کار میکنه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
وای عزیزم یعنی چقدر دور داری میای ؟ این ارایسگاه تو غرب تهرانه .کارش خوبه من اصلا میکرو نکردم ولی کا ...

والا من شهرستانم. اینجام هست سالنای که کار میکرو میکنن ولی چون منطقه کوچیک هست کارشون خوب نیس  به مرور قرمز میشه .

شما از هزینش خبر ندارین که چقدر هست ؟

میگم وقت میگیرم این همه راهو میکوبم میام  ضرر نکرده باشم .

تهران کرج برادر شوهرم و خواهر شوهرم هستن  میام خونه اونا که کار ابروهامم انجام بدم

غرب تهران به کرج نزدیکتره .من کارشو بعد دو سال و چندبار ترمیم  دیدم ( میدونی که باید ترمیم هم بیای )واقعا خوب و تمیزه و قرمزی نداره .اگر همین شایلین و همون مریم بری کارش واقعا خوبه اگر فامیلتون میتونه بره ارایشگاه یک پرس و جو بکنه خیلی خوب میشه . فقط نشونه اش اینه که ارایشگاهش بزرگه ،سه طبقه است و مریم طبقه دومش هس . ولی حتما پرسو جو کن . 

غرب تهران به کرج نزدیکتره .من کارشو بعد دو سال و چندبار ترمیم  دیدم ( میدونی که باید ترمیم هم ب ...

والا بگمم برن پرسجو کنن میدونم نمیرن .

فامیلیشون چیه ؟ اخه فقط با اسم مریم و اسم سالن پیداکردنش یکم برام سخت میشه 

میدونم به فامیل بگن نمیرم پسرجو مجبورم از توگوشی و گوگل اینا پیداکنم تا تلفنی بپرسم 

والا بگمم برن پرسجو کنن میدونم نمیرن . فامیلیشون چیه ؟ اخه فقط با اسم مریم و اسم سالن پیداکردنش یکم ...

والا نمبدونم من با این اشنامون رفتم و اونجا دیدمش . اگر به شماره ای رسیدی و پرس وجو کردی  . من رو تک کن ،برام بفرست تا ببینم همینه یا نه . من خودمم شرق تهرانم اگر نه خودم میرفتم برات میدیدم ولی به من خیلی دوره حقیقتا

والا نمبدونم من با این اشنامون رفتم و اونجا دیدمش . اگر به شماره ای رسیدی و پرس وجو کردی  . من ...

درسته ممنون از زحمتت عزیزم.

فق یه سوال  میگم گوگل بزنم سالن زیبایی شایلین  فقط تو تهران همین یه سالن زیبایی به اسم شالین هست ؟ میگم اسم مشابهش نیاد برام 

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یانه😅

اره بزن شایلین غرب تهران . تو ادرسش ناصر حجازی داره 

مریم حمزه ای بهترینه هم سمت غرب تهران (شهرک غرب و سعادت آباد) شعبه دارن هم کرج از مواد درجه ۱ استفاده میکنن کارشونم خیلی طبیعی و ظریف من خودم شعبه سعادت آباد رفتم 3 سال پیش اصلا ابروهام قرمز نشده  من شک داشتم با کدوم پیگمنتر انجام بدم رفتم سالن کاراشونو از نزدیک دیدم و اونجا تصمیم گرفتم انجام بدم و خیلی راضی ام

maryamhamzei_arayeshdaemmm@