2777
2789
چی بگم کلا بازار کار رشته کشاورزی خیلی کمه مگه خودت سرمایه اولیه داشته باشی مثلا گلخونه بزنی که به ر ...

مرسی از راهنناییت عزیزم باید بفکر تغییر رشته باشم

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶

از وقتی یادمه درس میخوندم ولی به موقعیت شغلی خاصی نرسیدم ولی موقعیت اجتماعی و شخصیتی خوبی بین خانواده و اطرافیان دارم..ولی تابستونا ریاضی درس میدم بصورت جهادی و رایگان تو مساجد

از مزایای درس خوندن اینه ک بچمو درست تربیت میکنم ...تو اجتماع دید بهتری بهم دارن ... با شوهرم تو دانشگاه آشنا شدم و مرد خوبیه اگه درس نمیخوندم دانشگاه نمیرفتم و همو نمی دیدیم 😅.. باهام مشورت میکنن بقیه تو شروع کاراشون.... خب تو خیلی چیزا نمود پیدا میکنه مث حرف زدن عادی حتی...میدونی چی بگی و چیو نگی ...اگه بچت تو درسی مشکل داشت خودت میتونی از پسش بربیای و خیلی چیزای دیگه...خیلی جاها هم میگن مدرکت چیه مثلا برا مدرسه بچه ها یا میخوای وام بگیری...خب هر چه تحصیلات بالا باشه بهتره تا اینکه نباشه ..چون دو کلوم بیشتر کتاب خوندی 

خودمم خیلیا رو دیدم تحصیلات ندارن ولی کتاب خونای خوبین و هفته ای یه کتابو میخونن و انقد خوبه حرف زدن و برخوردشون آدم لذت میبره پیششون بشینه و باهاشون معاشرت داشته باشه...از معایبشم اینه عینکی شدم🤓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی یادمه درس میخوندم ولی به موقعیت شغلی خاصی نرسیدم ولی موقعیت اجتماعی و شخصیتی خوبی بین خانواد ...

در ضمن خودم شوهرمو راهنمایی کردم کارشو توسعه بده و از کجا و چطوری خرید کنه ک پیشرفت کنه و شوهرم بخاطر اینکه تحصیلات دانشگاهی داره نسبت ب هم صنفیاش ک تحصیلات ندارن خیلی موفق تر شده..تو ۸ سال کلی پیشرفت کرده جوری ک یه فرد ک بدون پشتوانه تحصیلی و علمی اومده تو بیست سال شاید بتونه ب اینجا برسه...مشتریاش میگن طرز برخوردت مث بازاریایی ک دیدیم نیست خیلی خوش برخورد و با شخصیت رفتار میکنه حتی با یه بچه کوچیک و ب نظرم تحصیلات باعث این تفاوت شده

وا اتفاقا رشته هنری همیشه کار داره اگه دنبالش بری کلاس بری بخونی و دل به کارش بدی رشتت مدیریت خانوادست که میگی همچی داری؟ بنظرم هیچ رشته ای انقدر بد نیست ک خجالت بکشی بگی تو خودت میاریش پایین شاید

+خدایاشکرت🤍

دوستا چرا اکثرا میگن کسایی که دانشگاه نرفتن بیسوادن ؟ یعنی ما که دیپلم داریم بیسوادیم 

آره دیگه خواهر

ما بی سوادیم

اون زمان سیکل بی سواد بود

الان دیپلمه

چندصباح دیگه لیسانس

یعنی دائم باید درحال مطالعه وتلاش باشی

ولی من آرررررزومه برم دانشگاه

حافظه م ضعیفه

علاوه بر اون موقع خوندن درس؛تمرکز نمیتونم بکنم 

هرچقدر هم بخونم روز بعدش همه رو یادم میره

مثلا سه خط رو توی سه سایت زمان میبره تا بخونم ویادبگیرم

واسه همین از درس زده شدم کلا

بااینکه عاشق درسم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 75...آبان 1404

آره دیگه خواهر ما بی سوادیم اون زمان سیکل بی سواد بود الان دیپلمه چندصباح دیگه لیسانس یعنی د ...

ولی من ادم میشناسم لیسانس داره حتی ی offو on هم بلد نیست 

درس خوندن شرایط میخواد منی که چند ساله دنبال مدرک ارایشگری بودم و هنوزم هستم وقت درس خوندن ندارم 

دوتا بچه هم دارم کی وقت کنم درس بخونم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
ولی من ادم میشناسم لیسانس داره حتی ی offو on هم بلد نیست  درس خوندن شرایط میخواد منی که چند سا ...

اینش دیگه مشکل من وتوئه که مجردی درسمونو نخوندیم 

نه مشکل جامعه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 75...آبان 1404