2777
2789
من خیلی ساله کارمو کنار گذاشتم.یعنی از وقتی ازدواج کردم ولی اون موقع خیلی راضی بودم یه دختر مجرد ب ...

همیشه سلامت باشید و شاد🌹

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
چه کنکوری؟  همین سراسری؟  یعمی کنکور میدیم رتبم خوب شد دانشگاه هوایی انتخاب میکنیم؟ اصلا ...

ببین بخوای بری هوا فضا اون موقع کنکور باید بدی

برای دانشگاه هوایی

من خصوصی وارد شدم

یعنی جوریه که خصوصی بود فقط اون موقع و شرایطش سخت بود و کلی تست میگرفتن 

Bmi باید زیر ۲۱ بود

قد بالای ۱۷۰

دندونا صاف

الان والا توهین نباشه هر چی مهماندار میبینم داغون

تازه عینکی هم قبول نمیکردن

چکاپ هم میگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس ربطی به رتبه ندارم؟ 

نه بابا اصلا ورودی یه آزمون میدی یا قبول میشی یا نمیشی

اگر از ریاضی بخوای بری هوا فضل اون فرق داره

باید رتبه بالا باشه و اصلا مهماندار جزو اون نیست

از انسانی هم بخوای بزی مهماندار هتل و هواپیما اونم رتبه بندی داره

ولی همینجوری بخوای بری مهماندار میشه گفت که علمی کاربردی طوره

قربونت آره یه جور علمی کاربردی  ولی من حدود ۲ سال و خورده ای مهماندار امام بودم بهترین سالای ...

راستی اوضاع استخدامش چطوره؟ 

پروازهای خارج هم میرفتی؟ 

وقتی رتبه مهم نبود چرا خودتو اذیت کردی 

راستی اوضاع استخدامش چطوره؟  پروازهای خارج هم میرفتی؟  وقتی رتبه مهم نبود چرا خودتو اذیت ...

مهماندار رتبه نیاز نداشت.من برای رشته دیگه تک دانشگاه هوایی ۳۴۷ شدم

استخدام خیلی سخت بود 

من یهویی استخدام شدم و از اولش پرواز خارجی بودم.ایران ایر.

کلاس انلاین بگیر .با موسسات‌ قرارداد ببند

نمی تونم مصاحبه کردم قبول نکردن 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
بنظرتون رشته مهندسی خاک چطوره؟

چی بگم کلا بازار کار رشته کشاورزی خیلی کمه مگه خودت سرمایه اولیه داشته باشی مثلا گلخونه بزنی که به رشته من و شما نمیخوره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️