2777
2789
عنوان

عدد بتا رو ببینید خوبه؟!🥲

308 بازدید | 13 پست

من یک روز بعد موعدم که میشد ۴هفته عدد بتا ۶۰۰ بود دکتر گفت یکم پایینه تکرار کن هفته بعدش.امروز بتا ۸۷۴۰ شده که الان ۴هفته و ۶روزمه.بنظرتون خوب رفته بالا؟ و اینکه هفته دیگه سونو برم نشون میده که پوچ یا خارج رحمی نیست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفتگی رفتین سونو؟

سلام عزیز دلم مامان خوشگل مبارکت باشه به سلامت بغلش کنی....میگم‌دوستم تاپیکای قبلت اتفاقی دیدم میگم منم اقدامم سه سالع مال منم تحرکش کمه ۱۹ درصد مابقی چیزاش نرمال شده ...من ای یو ا هم‌کردم حتی.....سنمم بالاس برای دومی اقدامم دخترم انقد تنهاس هر روز با بغض میپرسه..دیروز پزیود شدم همش دارم گریه....میگم تو چکار کردی ماه اخر باردار شدی اقدامات چندتا بود چند سیکل ...چیا همسر دادی بخوره...میشه راهنمایی کنی هرچی فکر میکنی کمکت کرد..فکر کن خواهرتم🥺دعامم کن الان دعات گیرا🥺🤲🙏💗😘

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام عزیز دلم مامان خوشگل مبارکت باشه به سلامت بغلش کنی....میگم‌دوستم تاپیکای قبلت اتفاقی دیدم میگم ...

ای جان مرسی عزیزم🥰😍 آره من شوهرم هر سه فاکتورش پایین بود مشکوک به واریکوسل بود.دکترش بهش مولتی ویتامین داد و خورد اما جواب نداد و چون کلا در مقابل قرص مقاومت داره دیگه رو آوردم به گیاهی .به مدت یک هفته خرنوب و میجوشوندم و یک استکان صبح و یک استکان شب قبل خواب میخورد.بعد از یک هفته تا ۷۰روز فقط شبها قبل خواب.همزمان یک معجون درست کردم که صبحها ناشنا میخورد که ماه آخر میخورد و شاید بیشتر تاثیر اون بوده.توی مخلوط کن ترکیب ۱۰تاخرما و ۱ق غ عسل و ۱ق غ شیره انگور و۲عدد گردو و ۱ ق چ گرده گل و ۱ق چ گرده نخل و نصف ق چ ژل رویال با هم مخلوط میکردم و با دست شکل توپ درست میکردم و داخل پودر نارگیل میغلتوندم .شکلش و مزه اش خیلی خوب بود.شوهرم ماه آخر قرار بود بره آزمایش بده ببینیم تاثیری داشته یا نه که باردار شدم.

ما ۱سال جلوگیری نداشتیم اما اینکه بگم خیلی سفت و سخت و به قصد بارداری اقدام کنیم ۷ماه طول کشید.کلا هر درمانی برای آقایون باید حداقل ۷۰روز مداوم انجام بدین تا جواب بده.

ایشالا که خیلی زود باردار میشین❤️

ای جان مرسی عزیزم🥰😍 آره من شوهرم هر سه فاکتورش پایین بود مشکوک به واریکوسل بود.دکترش بهش مولتی ویت ...

سلام عزیزم ممنونم بابت توضیحاتت مال منم دارو جواب نمیده حتی گرونترینشم خورد انگار بدتر...اره ماهم‌باز همین گیاهی...اینارو تک تک خورده هنه رو گرده و رویال ولی ترکیبش نه...تغذیه ای میرسم منم خیلی دعا کن منم نتیجه بگیرم انشالله دوستم خیلی ناراحتم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام عزیزم ممنونم بابت توضیحاتت مال منم دارو جواب نمیده حتی گرونترینشم خورد انگار بدتر...اره ماهم‌با ...

منم ۶ماه خیلی به تغذیه اش رسیدم اما دوماه آخر که این دوکار و کردم جواب داد.خود شوهرم هم میگفت احساس میکنم بنیه بدنم رفته بالا.توکل کن به خدا.دقیقا جایی که انتظارش و نداری خدا معجزه میکنه.ایشالا خیلی زود باردار میشی منم برات دعا میکنم🙏🙏🙏

منم ۶ماه خیلی به تغذیه اش رسیدم اما دوماه آخر که این دوکار و کردم جواب داد.خود شوهرم هم میگفت احساس ...

الهی آمین انشالله مرسی از دعات انشالله در حقم بگیره...خودت کشیدی میدونی چه روزای سختیه...منم دعا میکنم نی نی قشنگت رو سلامت بغلت بگیری ..هر وقت یادم افتادی دعام کن بگو خدایا حاجت سمانه هم بده باردار شه.‌‌‌منم دعات میکنم

چشم عزیز دلم.ایشالا خبر بارداریت و بزودی بهم بدی🥰

الهی آمین انشالله انشالله انشالله ....نمیدونم چرا انقد دوست دارم دلم میخاد هی برام دعا عزیزم....انشالله بارداری خوب و راحت خودت هم