من قبلا 8هفته بودم سقط داشتم 1تیکه بزرگ اندازه کف دست عین جیگر ازم رفت سقط شد. اینبار فقط تیکه تیکه ازم رفت یعنی سقط نشده 6هفته ام؟
فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا اندازه در نوشابه اینجوری ازم رفت (ببخشید شرمنده ام ک میپرسم) این اندازه بود برای شمام؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....
چون ببین تو این سن بچه اندازه خاصی نداره که بیشتر همون حالتهای پریودی و ریزش دیواره هاس ولی خوب شدید ...
خدا کنه دفع بشه. من از کورتاژ میترسم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگران نباش چند روز طول میکشه ،کورتاژ به ندرت پیش میاد،به مرور دفع مییشه،دختر عموم دو ماه طول کشید تا کامل بقایا دفع شد الان نگران نباش اکثرا همین تیمه تیکه و مثل پریودیای شدیدن سقطشون
من اندازه دو تا بند انگشت بود سه تا لخته این اندازه ای
مرسی عزیزم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگران نباش چند روز طول میکشه ،کورتاژ به ندرت پیش میاد،به مرور دفع مییشه،دختر عموم دو ماه طول کشید تا ...
مرسی عزیزم ک جواب دادی
1
5
10
15
20
25
30
35
40