2777
2789
عنوان

خستم از دختر بودن …

216 بازدید | 21 پست

خستم از این ک باید دوران خوشیتو تو خونه سپری کنی تا ابروت نره حرف پشت سرت نباشه مبادا لباس خوشگل بپوشی مردم فکر بد میکنن هعی 

۳سال تمام گریه مردم تا برام دوچرخه بخرن وقتی هم خریدن یبار اجازه ندادن دوچرخه‌ سواری کنم 😅دلم نمیخاد پسر باشم🙂

مامانم میگه دختر باید شوهر کنه ب شوهرش برسه باشگاه نره بیرون نره موتور سواری چیه ماشین چیه دختر مگه باید سوار اینا شه؟ چ معنی میده 

خستم خستههه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی باید یک‌جایی بپذیریم اینارو تا وقتی که خودمون نتونیم برای خودمون کاری کنیم باید بپذیریم و سکوت کنیم اون هم برای آرامش روان خودمون

من که خودم به تنهایی عادت کردم 

من بیشتر روز رو تو اتاقمم

اتاقم برام شده محل امن من که هر وقت واردش میشم احساس خوشی دارم

خیال پردازی میکنم و ....

الان خودم این زندگیمو دوست دارم و میخوام تو همین تنهاییام تلاش کنم و باعث رشد خودم بشم و اینکه من دختر بودنمو دوست دارم

حالا من زمان مجردی ، به مامانم میگفتم اگه مثل مریم مقدس، یهو باردار بشم بهم شک میکتی؟؟؟بچه رو‌چیکار میکنی؟؟؟

می‌گفت بهت اطمینان دارم بچم نگه میداریم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
دیگه خداروشکر مردم دارن سر عقل میان‌ خانواده شمام به موقعش از کارشون پشیمون میشن اما مشکل دختر بود ...

درسته 

برای آیندت برنامه ریزی میکنی میخام بهت مسخرت میکنن میگن وقتتو هدر نده ما نمیزاریم بری دانشگاه شهر دیگه یا شهر خودمون یا هیچکارر