2777
2789
عنوان

معاملات انلاین طلای آب شده

3227 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.

بعضیا دوره هایی برای اموزش طلای اب شده میفروشند که من قصدخریدداشتم اما باتحقیقلت بیشتر میبینم برخی افراددر اتاقهای معاملات طلا میگن کلاهبرداری میشه. مااولش سودکردیم امابعدکه سودمون بالارفت یهو دیدیم هیچ پولی نداریم.

ایاشما مواردی  از این دست سراغ دارید؟ بنظرتون قابل اعتماده یاخیر؟؟؟

برای پول زیاد خوبه. اونم ما خودمون از طلا فروشی میخریم انلاین نمیخریم. در کل بنظرم به جای این تو فارکس روی طلا معامله انجام بده ولی بلدی میخواد. یا توی بورس صندوق سرمایه گذاری لوتوس فکر کنم برای طلاس

برای پول زیاد خوبه. اونم ما خودمون از طلا فروشی میخریم انلاین نمیخریم. در کل بنظرم به جای این تو فار ...

فارکسو بلدنیستم. بورسم که قبلا بااین سابقه سیاه و دستکاریای عظیم جرات نمیکنم. قبلا ضررکردم. گویا شبهه ناکم هست وقطع ویقین حلال نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام میدم این مشکل و نداشتم

درخواست دادم میشه قبول کنید لطفا

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

من معامله انجام نمیدم با صندوق طلا هم تا حالا خرید نزدم ولی برنامه میلی رو نصب کردم باهاش خورده خورده طلا میخرم حتی شده مثلا ۲۰ سوت، ۳۰ سوت، هرچقدر پول تو جیبیم زیاد بیاد، برا خودم پس اندازه کم کم زیاد میشه، ارزش پول هم حفظ میشه، چون کارمزدش نیم درصده اصلا رو مبلغ پرداختی معلوم نیست برا همین به صرفس. شمام اگه برنامش رو نصب کردین کد معرف منو بزنید هم خودتون ۵ سوت هدیه میگیرید هم منmilli-gk20u

من انجام میدم این مشکل و نداشتم

همه ناراضي هستند بجز شما،جالبه اول خوب تعريف ميكنيد طرف تشنه ميشه بعد ميگید من دوره شو دارم ۲۵۰بهت میدم خب اگ اینطور پول درمیاری چرا خودتو به آب و آتیش میزنی برا ۲۵۰تومن

نزدیک صدتا مورد تا الان از شما دیدم که داری دوره ت‌و به یه مشت آدم ساده میفروشی

اگ به قول خودت اینقدر درآمد داره تو نی نی سایت چیکار میکنی چطور وقت میکنی بیای اینجا خانما رو گول بزنی

عزیزم کار با اتاق های معاملاتی یه دانش هایی میخواد 

مثلا شما از یه حدی سودت بیشتر شد باید یا سیو سود یا ریسک فری کنی معامله رو ..

و گرنه بازار یهو با یه ریزش زیاد غافل گیرت میکنه و پولت میره ..