2777
2789

من حدود ۱ ماهه بچه ی دومم رو زایمان کردم نمیدونم چه حکمتی هست که من نمیتونم شیر دهی داشته باشم سر پسر اولم که اصلا شیرنداشتم بچم کلا از اول شیر خشکی شد سر این بچمم شیرم خیلی کم به حدی که وقتی بردم مراقبت بهداشت بهم گفتن بچت وزن نگرفته باید شیر خشکم بدی بهش این وسط هم بچم کلا سینمو نمیگیره یا اگه میگیره هم خیلی با لجبازی که فقط ۱ ساعت طول میکش بگیره اون وقت این مادر شوهر بی وجدانم اون روز برگشته میگه تو بلد نیستی شیر بدی شیرتم کم نیست کاش حوصلشو داشتم خودم میبردمش از سینه ی شیر نداشتم چنان شیر میاوردم بهش میدادم که دیگه نگی شیرم کم. منم هیچی نگفتم فقط یه نگاه مسخره آمیزی بهش انداختم بعد هم که تشریفشو برد فقط گریه میکردم تا حالا به اون حد اشکام نیومده بود خیلی دلم میخواست کلی حرف بارش کنم نمیدونم چرا نکردم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

بی‌شعوره دست خودش نیست بیخیال

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو شما که بلدی بیا شیر بده 

انقدر بدم میاد از مادر شوهرایی که از عروس شاکین انگار یارو ازخداشه به بچش شیر نده 

بعد رو مخ ترش اونان که میگن من همشونو با شیر خودم بزرگ کردم حالا تو اصلا شیر نداری

یکم به خوراکت برس شیرت زیاد شه 

اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻‍🎓
بیخیال اهمیت نده همه مادرشوهرا همینن

به خدا نمیتونم حرفش خیلی سنگین میاد بهم آخه چرا باید خودشو دخالت بده یعنی اون از من بهتر میدون

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
بی‌شعوره دست خودش نیست بیخیال

یه چیزی از بیشعوری هم اونورتر آخه بگو به تو چه ربطی داره

شاید حرف خیلی بدی نباشه منتها به زنی که تازه زایمان کرده و مسائل و مشکلات خاص خودش رو هم داره و صعیف و حساس هم هست نباید این حرفها زده بشه و ناراحتش کرد 

خیلی هامون این حرفها رو شنیدیم منتها شما توجه نکن و کاری رو که بهتره انجام بده عزیزم

بگو شما که بلدی بیا شیر بده  انقدر بدم میاد از مادر شوهرایی که از عروس شاکین انگار یارو ازخداش ...

خودش گفت دیگه من ببرم از سینم که شیر ندارم بهش بدم ببین چه شیری میدم مگه بچه ی من بی مادره اون ببره بزرگ کن مادر بودن فقط مگه به شیردادن ۹ ماه بدبختیشو کشیدم درد زایمان تا حد مرگ کشیدم بعدشم الانم باز همون شیر خشکم باز من شب بیداری میکشم میدم بهش به خدا شیر خودمم با بدبختی میدوشم میدم بهشدآخه آدم چقدر بی وجدان

بچه منم شیر خشکی بود والا هرکاری کردم هر دوا و درمونی کردم شیر نداشتم اون همه مایعات می‌خوردم فقط بر ...

به خدا منم همه کاری کردم شیر دوش برقی کرایه کردم کلی ماساژ دادم با حوله واتو گرم کردم شیر افزا چند تا تموم کردم حتی سر خود قرص هم خوردم ولی نمیشه دیگه چیکار کنم

خودش گفت دیگه من ببرم از سینم که شیر ندارم بهش بدم ببین چه شیری میدم مگه بچه ی من بی مادره اون ببره ...

یبار یه مادر شوهری همینجور میگفت 

بش گفتم خو بگیر شیر بده 

گفت من که الان شیر ندارم 

گفتم این بنده خدا هم شیر نداره وگرنه میداد 

گفت زن زائو که سینش اینجور نیس فلان نی بهمان نی

گفتم خب بهش میرسیدی شما که خوب بلدی براش مواد مغذی میبردی 

بزنی تو دهن این ادما 

یکم رژیم غذاییتو خاص کن با پزشک یا ماما یا دکتر تغذیه مشورت کن ولی بازم در کنارش شیر خشک بده به بچه که همدسیر بشه هم شیر خشک مواد غذایی کامل تری داره

اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻‍🎓