الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرغاتو تمیز بشور بعد در حد ۳ دقیقه بجوشون ابشو دور بریز دوباره بشور
۵ یا ۶ تا پیاز بزرگ بستگی به اندازه و تعداد مرغا داره خلالی کن کف قابله بچین خیلیی کم زرد چوبه بزن نمکم بزن به پیازا حالا مرغاتو بچین رو پیازا.بعد یه لایه دیگه پیاز بریز رو مرغا.پیازا باید زیاد باشن تا خوشمزه بشه اصلا حتی یه قطزه اب اضافه نکن چون پیازا اب میندازن😁دوباره یکم نمک و زرد چوبه بزن درشو بزار زیرشو کم کن تا قشنگ اب بندازه وسط پخت یه تیکه چوب دارچین با زعفرون زیاد بزن نمکشم اندازه کن بزار دوباره بپزه...۳ ساعتی زمان میبره کلا ولی خیلیییی خوشمزس یکمم ابلیمو اواخر پخت بزن شیرینی پیازو بگیرع
هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...
پیاز رو خورد کن و سرخ کن زردچوبه و فلفل سیاه بزن اگر میخوای رنگش قرمز بشه رب هم بزن با پیاز سرخ کن اگرنه که زردچوبه بیشتر بریز بعد مرغ رو میتونی یکم کره و زعفرون روش بزنی و توی تابه کمی سرخ کنی بعد که سرخ شد با پیاز و رب و چند تا دونه برگ بو و آب جوش و اگه مزه شیرین دوست داری با یک لیوان آب پرتقال بذار بپزه اگر ترش مزه دوست داری به جای آب پرتقال آب نارنج بریز کامل که پخت هویج و کدو سبز رو رنده درشت بزن و با روغن و زردچوبه تفت بده کنار مرغ سرو کن عالی میشه روی پلو هم زعفرون و زرشک بده توی مرغ میتونی چندتا آلو یا آلوبخارا هم بندازی طعمش خوب میشه