2777
2789

با یه حس عجییییب،که اونایی که عزیز از دست دادن و خوابشو میبینن درکم میکنن

رفتم تو اتاق پیشش گفتم یه خوابی دیدم گفت چی

یکم صبر کردم که بغضم نگیره همونجور که سرش تو گوشیش بود تا ۲ دقیقه بعد هیچی نپرسید که خو چرا ساکتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات جاش تو بهشته که تونسته بیاد تو خوابت 

عه واقعا یعنی کسایی که بهشتی ان میتونن بیان تو خوابت 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

ادم خوبیه تو همه ضمینه ها، ولی چقدر بی احساس و بی درک میتونه باشه،

ازینکه هیچوقت بعد این غم نتونست درکم کنه دلم ازش چرکینه، بجا اینکه یکم نوازشت کنه و بگه تعریف کن برام ،پاشد رفت

بله اگه خدا اجازه بده و به صلاح شما باشه میتونن

انقدر طولانی صورتمو رو صورتش گذاشتم که خودم تو خواب میگفتم قشنگ حسش کن تا یادت بمونه، اون حس صورتشو تا بیدار شده بودم یادم بود

انقدر طولانی صورتمو رو صورتش گذاشتم که خودم تو خواب میگفتم قشنگ حسش کن تا یادت بمونه، اون حس صورتشو ...

خدا رحمتشون کنه انشالله غم آخرتون باشه

درخواست دوستی نرهای مریض ممنوع ببخسید از لحن صحبتم ولی واقعا حقتونه 😁
ادم خوبیه تو همه ضمینه ها، ولی چقدر بی احساس و بی درک میتونه باشه، ازینکه هیچوقت بعد این غم نتونست ...

آخه به نظرم مثل شما نمیتونه درک کنه..چون شاید عزیز از دست نداده...درسته؟