2777
2789
عنوان

ای خدا چرا شانس ندارررم 😭😭😭

135 بازدید | 11 پست

یه چند سال پیش از سر نداری رفتم انگشترمو فروختم لوازم ارایشی گرفتم وشروع کردم به فروختن انصافا خیلی فروش میرفت ولی اکثرا اقساطی میبرن‌و اخر ماه پولشو میدن منم هم پولا رو‌خوردم هم سرمایه رو 

خلاصه بعد یه مدتی فکر کردم که انلاین بفروشم کسی بخواد پول واریز کنه براش میارن دم در بخدا قیمتام خیلی خوب بود در حد 5تومن میبردم 🥺چرا همه مخاطبین شروع کردن به پرسیدن تو از کجا پول اوردی میگم انلاین میفروشم یکی میگه به منم یاد بده بزار منم بفروشم 🥺😐یکی گروه زد رفت از همون جایی که خرید میکنم انلاین سفارش میده ومیفروشه ویکی همین الان دیدم هم شروع به فروختن لوازم ارایشی کرد انصافا اینا فازشون چیه ؟؟؟🥺چرا اخه بخدا من پول نیازم چرا درک نمیکنننننن🥺

روزی رسان خداست تو کار خودتو بکن

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توی کار رقیب زیاد هست شما تلاشتو بکن خداوند روزیتو به یکی دیگه نمیده.موفق باشین و پر روزی..

اخه چرا از اول نفروختن تا من این کارو‌نکنم چرا همه از من بدشون میاد نمیزارن ی کاری بکنم😭

بخدا دیگه هیچ امیدی ندارم 🥺

نا امید شیطانه عزیز.جان ..خودتو نباز.به فعالیتت ادامه بده اگه دیدی فروشت کم شده تو فروختن ابتکار به خرج بده

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  

سلام

هنوز هستین تو سایت

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️