2777
2789
عنوان

چرا مردم انقد بی رحم شدن ؟

266 بازدید | 12 پست

واقعا چرا 

چشم و هم چشمی 

دروغ گفتن 

زیر آب زدن 

بد گویی پشت بقیه برای خوب جلوه دادن خودمون 

و....

چرا واقعا زیاد شده !!!!

اینو بدونین با کوچیک شدن بقیه ما ها بزرگ نمیشیم 

مثلا همین چند وقت پیش جایی رفتم برای مصاحبه کاری 

دست بر قضا اونجا فقط دو تا نیرو میخواست یه نیرو که داشت و همون نیرو باید یه نیرو رو گزینش میکرد خلاصه بهم گفت بهت خبر میدم 

من با دو دو تا چهار تا کردنم فهمیدم کلا اون شخص دوست داشته به جای دو نفر کار کنه(با همون حقوق خودش) که یه نفر همکار نداشته باشه 

خلاصه چرا واقعا بیشتر مردم اینجوری شدن یعنی بی رحم شدن ؟ چشم ندارن یکی هم به یه نونی برسه 

چند سال پیش همین قضیه رو زمانی متوجه شدم که یکی از کارمندای دانشگاه بازنشسته شد و دیگه کلا جاش خالی بود(و میز خالیش هیچ وقت پر نشد)  و بقیه نذاشتن نیرویی بجاش بیاد در حالی که نه به  حقوق کسی زیاد میشد و نه با اومدن اون شخص از حقوق کسی کم میشد 

حق+++++

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتم اون شخصو قضاوت کردی که هر کدوممون به نوعی دونسته یا ندونسته این کارارو میکنیم و خودمونو ج ...

انسان نباید مغرور باشه من کسی رو قضاوت نکردم واقعیت ها رو گفتم 

آخر این همه حرص و طمع پول ....میریم زیر چند مشت خاک ‌‌‌‌..