2777
2789

من مجردم . بنظرم وقتی جدا شدی و اونم ازدواج کرده یعنی اون همه چیزو فراموش کرده پس توام اگر حسی بهش داری فراموشش کن چون ارزش نداره و خودت رو بالاتر این ببین که حتی یه ثانیه بهش فکر کنی... همه چیز باید دو طرفه باشه .. به خودت فرصت بده ادم های جدیدی رو بشناسی و باهاشون وقت بگذرونی 

من مجردم . بنظرم وقتی جدا شدی و اونم ازدواج کرده یعنی اون همه چیزو فراموش کرده پس توام اگر حسی بهش د ...

خوشبحالت که مجردی من چنسال باهاش زندگی کردم ولی هنوزم دلتنگشم از دور خبراش میرسه بهم یجورایی برا اینکه منو فراموش کنه ازدواج کرده همسرش از خودش بزرگتره من بخشیدمش و همچنان دوسش دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت که مجردی من چنسال باهاش زندگی کردم ولی هنوزم دلتنگشم از دور خبراش میرسه بهم یجورایی برا این ...

من دوست دارم ازدواج کنم مزه زندگی مشترکو عشقو بفهمم ولی یه سری ملاک هام و فکرام این که توی زندگی به مشکل بخوریم زندگی بچه بازی نیست منو عقب نگه میداره از طرفی خیلی دنبال عشقم مثله فیلما . بگذریم ببین اگه پسره میخواسستت هنوزم همونجوری مث روز اول میخواستت دوستت داشت ازدواج نمیکرد اینکه برا انتقام از سر لج بخواد اینکارو کنه اونم یه پسر احتمالش کمه از نظر من حتس اگر این هم باشه ببین اون دیگه ازدواج کرده درست یا غلط به هر دلیلی ... تو باید باهاش کنار بیای و به ادمای دیگ اجازه بدی و زندگیتو ادامه بدی از نو بسازی .. اون خوب و خوشه با زنش تو غصه میخوری این منطقیه؟ اصلا ارزش ناراحت بودن داره؟

من بعد از ۴ سال با مکافات جدا شدم 

روزی که فهمیدم ازدواج کرده انگار یه سنگ از روی سینه ام برداشتن  چون خیالم راحت شد که دیگه سرش گرم زندگی خورده و کاری به کار من نداره 

من دوست دارم ازدواج کنم مزه زندگی مشترکو عشقو بفهمم ولی یه سری ملاک هام و فکرام این که توی زندگی به ...

میفهمم چی میگی عزیزم ایشالا یه مورده خوب نصیبت میشه

راستش حرفات کاملا درسته منم باهات موافقم ولی لامصب دل این حرفا حالیش نمیشه یهو میبینی بی هوا یادش افتادمو کلی بخاطرش گریه کردم😔

خوشبحالت که مجردی من چنسال باهاش زندگی کردم ولی هنوزم دلتنگشم از دور خبراش میرسه بهم یجورایی برا این ...

تو از کجا متوجه شدی که برای اینکه تورو فراموش کنه ازدواج کرده؟؟ خودش همچین حرفی زده؟ یا صرفا چون همسرش از خودش بزرگتره اینو برداشت کردی؟

من بعد از ۴ سال با مکافات جدا شدم  روزی که فهمیدم ازدواج کرده انگار یه سنگ از روی سینه ام بردا ...

ولی من هنوز نتونستم کنار بیام فکر نمیکردم انقدر دوسش داشته باشم که بعد از ۲سال بازم دلتنگش بشم

تو از کجا متوجه شدی که برای اینکه تورو فراموش کنه ازدواج کرده؟؟ خودش همچین حرفی زده؟ یا صرفا چون همس ...

از دوست صمیمیش شنیدم البته به من نگفته یکی از آشناهای ما با دوستش دوسته از طریق اون فهمیدم میگفت همه خوشیاش با من بوده چند روز پیشم یکی از همکاراش تو واتساپ بهم یه پیامی فرستاد که کامل بالا نیومد من خطمو تازه خریده بودم جز خورش کسی شمارمو نداشت 

طلاق گرفتم (البته تو عقد) ، الان من با یکی دیگم و میخایم ازدواج کنیم ، اون مجرده😂

منم برعکس تو اون ازدواج کرده من همچنان مجردم بدتر اینکه حرف درآوردن ازدواج نمیکنه چون منتظره بازم اون بیاد سراغش 

درسته هنوزم بهش علاقه دارم ولی هیچوقت دیگه باهاش زندگی نمیکنم

میفهمم چی میگی عزیزم ایشالا یه مورده خوب نصیبت میشه راستش حرفات کاملا درسته منم باهات موافقم ولی لا ...

ممنونم عزیزم ایشالله از این دوران بگذری  این دوران سخته دوستمم همچین تجربه ای داشت و من میدیدم چقدر ناراحت بود ولی الان خیلی خوب شده جوری که پسره به چشمش نمیاد و وقتی پسره دوباره اومد خواستگاریش بعد از طلاق ، پسره رو پس زد . متوجه شد که اون.پسر با رفتارش و کاراش اونو شیفته خوئش کرده بوده وابسته شده بوده دوستم مدتی که با خودش میجنگید حالش خوب بشه فهمید دوست داشتنش از سر وابستگی بوده . من کاملا درکت میکنم نمیتونم اون ناراحتی و احساسات عمیقی که داریو بفهمم ولی تاحدی میتونم بفهمم ولی خودت باید خودتو نجات بدی کسی به فکر کسی نیست. باید قوی باشی و بپذیری اینجوری شده اون ادم دیگه توی زندگیه تو نیست تو باید شاد باشی قوی باشی بخندی با ناراحتی خودتو ضعیف نشون میدی و باعث میشی دیگران بگن نگاه چقدر ضعیفه نگاه ... و به گوش اونم برسه ... اونقدر بی تفاوت باش که اون از این بسوزه 

ممنونم عزیزم ایشالله از این دوران بگذری  این دوران سخته دوستمم همچین تجربه ای داشت و من میدیدم ...

قوربونت عزیزم

شکر خدا بعده طلاق خیلی پیشرفت کردم فقط حال دلم خوب نیس تو اوج خوشی جای خالیشو حس میکنم و همین اذیتم میکنه احساس میکنم خیلی بد باختم تو جامعه ام که خیلی اذیت میشم بخاطر این موضوع تا به نحوی میفهمن مطلقم حرفایی میزنن که آدم شرمش میشه به زبون بیاره البته نه که خودم بگم مطلقم نه کسایی که میشناستم وقتی سر حرف باز میشه اونطوری متوجه قضیه میشن 

بعد از طلاق زندگی کردن خیلز خیلی سخت میشه منکه حسابی افسرده شدم هیچی حالمو حوب نمیکنه حتی چیزایی که قبلا باعث دلخوشیم بودن