2777
2789

سلام من خیلی وقته تاپیک نزدم ولی الان واقعا به نظرات احتیاج دارم پسرم چند روزه دل درد یهویی میگیره گلوشم چرک داره  سونو و آزمایشم دادیم میگن سرما خورده یکی میگه غدد لنفاوی شکمش ورم کرده یه دکتر دیگه میگه روده اش یکم تو هم رفته دوباره باز میشه نمیدونم کدومو دیگه جدی بگیرم همشون هم میگن بخاطر سرما خوردگی دارو‌دادن 

کسی تجربه این چنینی داره؟ 

تورم لوزه نداره؟ عموما به این خاطره

نه فقط دکتر گلوشو دید گفت ترشح داره ممکنه بخاطر این باشه 

ولی الان چهار روزه دارم آنتن بیوتیک‌ میدم باز یهویی میگه دلم درد میکنه دیگه دارم نگران میشم چرا اثری نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم یه هفته است اینجوریه ۴سالشه بچم دلشو میگیره خم میشه میگه مامان دلم 😭 جیگرم براش کباب میشه شکم پهلوشو شبا ببند پسر من روشو نمیکشه و این ویروس جدیدرو گرفته دارو هم میدم 

پسر منم یه هفته است اینجوریه ۴سالشه بچم دلشو میگیره خم میشه میگه مامان دلم 😭 جیگرم براش کباب میشه ش ...

الهی عزیزم انشالا خوب بشن همشون 🥺دکتر بردی؟ سونو یا آزمایش چی؟ دکتر چی گفت عزیزم ؟ 

پسر منم یه هفته است اینجوریه ۴سالشه بچم دلشو میگیره خم میشه میگه مامان دلم 😭 جیگرم براش کباب میشه ش ...

گلو بارهنگ بزار بجوشن ب لیوان عرق نعنا اخر باز اضافه کن پنچ دقیقه متوسط بجوشن بعد خاموش کن عالیه هم سرماخوردگی هم دلدرد 

الهی عزیزم انشالا خوب بشن همشون 🥺دکتر بردی؟ سونو یا آزمایش چی؟ دکتر چی گفت عزیزم ؟ 

سونو برای چی؟ ویروس جدیده میزنه به گوارش کدوم شهری؟ ماتهرانیم همش ویروس و آلودگیه. همکلاسیای پسرم اسهال و استفراغ هم دارن دوبار بردمش دکتر که میگه دوهفته طول میکشه 

سونو برای چی؟ ویروس جدیده میزنه به گوارش کدوم شهری؟ ماتهرانیم همش ویروس و آلودگیه. همکلاسیای پسرم اس ...

نمیدونم دکتر نوشت سونو و تو سونو هم گفت غدد لنفاوی شکم متورم شده بخاطر حالا ویروس سرما خوردگی و اینا 

واسه پسرم تو آزمایش مدفوعش هم خون مخفی بود بخار همین بیشتر ترسیدیم