2777
2789
عنوان

آرزوم مرگ بود اما نه اینطوری...😞

1323 بازدید | 44 پست

چرا باید اینطوری بمیرم؟

نمیشد یه مرگ بی خبر و عادی داشته باشم؟

یه جور مردن که دردش یه بار می بود نه اینکه هرروز درد بکشی تا اینکه بمیری...

بعد اینکه متوجه شدم کمتر از یه سال قراره عمر کنم حالم یه جوری شد...

ازینکه قراره بمیرم و راحت شم خوشحال شدم اما ناراحتم شدم چرا باید ناراحت شم مگه آرزوم نبود؟

بی خیال کنکور و هدفام شدم 😭 دارم با اشک و بغض می نویسم

الان دارم از لحظات آخر عمرم استفاده میکنم اومدم مسافرت اما چرا حالم خوب نیست؟؟؟؟

چرا دارم گریه می کنم؟؟؟؟؟

چرا دارم نوشت ابزار فانتزی میخرم؟؟؟؟

چرا میخوام لباس بخرم؟؟؟؟

مگه من قرار نیست بمیرم؟؟

😭😭😭😭😭 حالم بده واقعا همه میمیریم اما اینکه بدونی کی میمیری دردناکه...

چرا انقد یهویی تا همین چندماه پیش رفته بودم مشهد شفا خواسته بودم خوشحال بودم اما بعد اینکه فهمیدم سرطان بدخیم دارم و میمیرم نابود شدم

الان میپرسید چن سالمه ۱۹ سالمه

لطفا سوالی نپرسید

دلداری ندید که سرنوشت دست خداست گوشم پره ازین حرفا

ولی اشکالی نداره به هرحال خودم خیلی آرزوی مردن کردم هرچند قبل ازینکه این بیماری بگیرم و افسرده بشم خیلی زندگیرو دوست داست داشتم

عجب....آدم از فرداش خبر نداره

فقط خواستم یکم درد دل کنم...

اینکه ببینی اهدافت و جوونیت به فنا رفته درد داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر اینطور بهت گفته عزیزم که یکسال زنده ای؟

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

۵ تا ۸ ماه نمیدونم دقیقا چقد بله

عزیز دلم ،🥺 زندگی کن خیلیا نمیدونن ولی حتی فردا رو هم فرصت ندارن عمر دست خداست شاید معجزه شد خیلیا اینطور بودن روحیه تو نباز تا آخرش قوی بمون 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

باید خوشحال باشی حداقل میدونی یکسال عمر داری که بکنی ولی ما این نمیدونیم شاید در همین لحظه عمرمون تموم شد، 

از این یکسال به بهترین شیوه خودتو بزرگ کن کارهای خیر انجام بده یه کتاب بنویس یه چیزی به یادگار بزار 

با گریه و غصه چیزی درست نمیشه 

الهی که حالت خوب میشه و سالیان سال زندگی میکنی

مرگ دست خدا 😊🙏

توی این مدت جوری رفتار کن انگار تازه متولد شدی و خبر نداری که قراره چه اتفاقی بیفته  ضمنا همه دکترا راست نمیگن ما هم سرطان بدخیم سینه داشتیم طرف گفت من مردم و فلان هنوز سالمه شیمی درمانی و علم نوین هست عهد دوغ که نیس