2777
2789
عنوان

یه حقوقی بیاد لطفا ممنون میشم

266 بازدید | 14 پست

من رو ماده ۸و ۹ کیفری گیر کردم 

مگه نمیگیم تمامی جرائم دارای جنبه الهی است؟؟

و جنبه الهی با حق الهی فرق داره 

دعاوی چه عمومی چه خصوصی دارای جنبه الهی هستند و فقط بعضی جرائم جنبه حق الهی هستند 

الان سوال من اینه کلیه دعاوی عمومی جنبه حق الهی دارند؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز اصولا جرم دارای دو جنبه س یکیش گناه که خداوند مجازات در آخرت هست و دومی دنیوی که مجارات میشه تا فرد بهتری بشه و ترک کنه کارشو تکرار نکنه

حالا جرایم دو جنبه عمومی داره که به جامعه اسیب بیشتری میزنه که دادستان مدعی العمومه و تعقیبت میکنه دوم جنبه خصوصی که مجنی علیه بیشتر اسیب میبینه که برخی جرایم قابل گذشت حتی با گذشت شاکی ترک تعقیب میشه 

ببین همه جرائم جنبه الهی دارن یعنی اینکه بلخره هر جرمی که انجام بدی باعث برهم ریختن نظم جامعه و ورود خسارت به مردم و کسی که علیه اش جرم انجام دادی میشه و از این بابت مرتکب گناه شدی در محضر خداوند

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

جرائم دسته بندی مختلف دارن و همچین مجارات ها که با توجه به پیشرفت جامعه و فرهنگ ها دچار تکلف و تکثیر میشن تا رفاه و آسایش عمومی بیشتر بشه 

از جرایم صدر اسلام که بخش حدود هستند که تخفیف خیلی جزئی دارند اونم استثنا و با احتیاط و جنایات 

الی جرائم جدید که بخش تعزیر هستند که دست قاضی باز تره و حتی شامل نهاد های تخفیف و تعلیق و تعویق و غیره میشه 

قبل هر چیزی بگم: حق الهی اون هست که قابل گذشت نیست.

مثلا توهین به مقدسات، بغی، زنا، شرب خمر و...

این ها میشن حق الهی

حالا توی یه جامعه اسلامی جرم یعنی چی؟ از اونجایی که قوانین جامعه اسلامی منطبق با شرع هست، پس جرم یعنی نقض اوامر و نواهی الهی.

پس مجرم در قانون اسلامی کسی هست که دستوری (مستقیم یا غیر مستقیم) از دستورات خدا رو نقض کرده.

حالا این نقض کردن دو حالت داره، یا عمومی هست یا خصوصی.

عمومی مثل چی؟ عمومی جرمی هست که روی جامعه تاثیر داره.

مثلا یکی اسلحه میکشه میره بانک میزنه، خب این توی جامعه وحشت آفرینی میکنه، یا یکی میشه قاتل سریالی، یا یکی شورش میکنه، تمام این موارد وحشت افرینی توی جامعه دارند و جامعه رو ازرده خاطر می کنند. پس جنبه عمومی دارند.

حالت دوم جنبه خصوصی هست. جرایم خصوصی جرایمی هست که شاکی خصوصی داره و شاکی میتونه ببخشه یا نبخشه.

مثلا یکی از منزل دیگری سرقتی میکنه، یا قتل انجام میده‌ و...

بعضی از جرایم هم می توانند هم جنبه عمومی داشته باشند هم خصوصی. مثل سرقت مسلحانه از طلافروشی و قاتلین سریالی و...

عشق یعنی...