2777
2789
عنوان

برم ناخنکاری بااین هزینه سنگینش؟

543 بازدید | 65 پست

دوستان خواهشا اگه کسی بلده راهنماییم کنه هزینه کلاساش و وسایلش خیلی بالاست آیا می ارزه الان دیگه که دست توی کار انقدر زیاده؟به نظرتون میشه بازم از این کار درامد و مشتری کسب کرد؟

کدوم شهری؟

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

من نقاشم خیلی دلم میخاد ناخن کار بشم اونقد به طراحی و نثاشی علاقه دارم ک حد نداره. اما چون مهندسی خوندم و کلیم توش زحمت کشیدم خجالت میکشم برم ناخن کار شم که دوربریا نگن اینهمه درس خوند آخر رفت دنبال حرفه

ب ناخنکاری فقط ب دید در آمد نگاه نکن عزیزم بایدددد علاقه داشته باشی ببین من خودم ناخنکارم و هلاااااکشم عاشقشم لذت میبرم وقتی انجام میدم در آمد خوبی داره هرچقدر هم ناخنکار زیاد باشه بازم در آمد داره چون الان‌ تعداد انگشت شماری وجود داره ک ناخن نمیزنن یا ژلیش نمیکنن

من نمیخام نا امیدت کنم ولی یه چیزی برام قابل هضم نیست 

هر کسیو میبینم یا رنگ کاره یا مژه کار یا ناخن کار و...

بالاخره یه لاین آرایشی کار میکنه خوب این باعث میشه دست خیلی زیاد بشه به نظرم دیگه بازار کشش نداره 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁