بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مثلا چند سال پیش این ایده رو اجرا کرده بودم، یه شیشه گوکولی درست کرده بودم و توش ۱۰۱ دلیلی که دوسش دارم رو دونه دونه بودم. و چنتا کار دیگه، همچین چیزایی بلدین بگین انجام بدیم
مثلا چند سال پیش این ایده رو اجرا کرده بودم، یه شیشه گوکولی درست کرده بودم و توش ۱۰۱ دلیلی که دوسش د ...
من یه بار عکس دوسه سالگی خودمو با عکس چهار پنج سالگی همسرم برم عکاسی درستشون کرد انگار پیش هم بودیم اون موقعه بعد ولنتاین دادمش شوهرم ولی خب اون موقعه نامزد بودیم
ببین میتونی یه کلیپ باحال از عکس های دو نفره و تکی تون که خاطره خوب دارید از اون عکس رو به صورت یه کلیپ باحال در بیاری بعد روی کلیپ هم میتونی یه اهنگ بیکلام بزاری بعد خودت با صدای خودت چند تا جمله عاشقانه بگی که مثلا خیلی خوشحالی که باهمید
واااههیی چه جاللللب 😍😍😍😍😍 منم این کارو میکنم ببینم کدوم عکسا میشه😍 مرررسی از ایده قشنگت 🥹
من عکسام جور بودن باهم چون هر دو نشسته بودیم خیلی راحت برش داد گذاشت کنار همدیگه الان بعد شیش هفت سال باز داریمش اوایل عروسیمون هر کس میومد خونمون میگفت ععع شما از بچه گی هم باهمدیگه عکس داشتین