2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتشو که میگن خون رسانی به جنین کمه  دو هفته رشدش عقبه

از جفتشه یا مشکل انعقاد خونی خودت بهت آسپرین یا سلکسان ندادن؟هماتوم یا خون ریزی نداشتی؟

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         
از جفتشه یا مشکل انعقاد خونی خودت بهت آسپرین یا سلکسان ندادن؟هماتوم یا خون ریزی نداشتی؟

میگن از جفته 

خودم اوایل بارداری هماتوم داشتم برطرف شد حالا میخام بدونم کسی بوده که نه ماه کامل زایمان کرده باشه با این مشکل 

اخییی.از کدوم سونو متوجه این قضیه میشن؟اسپرین میخوری؟

از انامولی که سونو دادم خوب بود دیگه سونو نرفتم تا سونو وزن سی و دو هفته رفتم گفتن رشدش عقبه بعد سی وچهار هفته رفتم گف بازم رشدش دو هفته عقبه  حالا نمیدونم ختم بارداری میدن یانه میتونم تا دردمو یاد کنم باشه توی شکمم

از انامولی که سونو دادم خوب بود دیگه سونو نرفتم تا سونو وزن سی و دو هفته رفتم گفتن رشدش عقبه بعد سی ...

وای چه سخت.خیلی ناراحت کنندست.ولی استرس نده.شاید فقط وزنش کم باشه.سویق گندم بخور تو رشدش تاثیر میذاره.