2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واژینال استفاده نکردی

گفتن زیرزبونی بهتره جذبش الان هنوز دارم بازم ۲تا میخورم خداااا کنه فقط نمونه چیزی هر چی نگاه کردم فقط لخته خون بودچیز غیرعادی ندیدم خییلی هم بپربپر کردم

گفتن زیرزبونی بهتره جذبش الان هنوز دارم بازم ۲تا میخورم خداااا کنه فقط نمونه چیزی هر چی نگاه کردم فق ...

عزیزممممم منم چهار هفتمه فردا سقط دارم سخت بود چن ساعت مصرف کردی؟؟؟؟؟؟؟؟تو رو‌خدا 

چنتا مصرف کردی؟؟

فعلا ۴ تا ولی باید ۴ تا دیگم مصرف کنم نمیدونم بخدا خودمم هر کی هم ی چیز میگه یکی میگه ۴هفته زوده یکی میگه خوبه یکی میگی بپر یکی میگه فقط راه برو یکی میگه زعفرون بخور یکی میگه بده من که الان ی درد مث پریود دارم بعد از قرص سوم دردم  زیاد شد چند تا لخته هم دفع شد ولی والا نمیدونم چ خبره کامل شده یا نه

الان درد داری بازم؟قابل تحمله؟لرزو تهوع هم داشتی ؟

۲تا قرص اول ساعت ۵ خوردم بعد ۳ساعت ۱ دونه و ۲ساعت بعد ۱ دونه بعد از قرص سوم درد و خونریزیم حدودای رب زیاد بود ولی الان یکم لرز دارم

دردمم مث پریودام الان هست قابل تحمل