2777
2789
عنوان

تب کودک کمک

190 بازدید | 30 پست

سلام دخترم سه سال و نیمشه

سه روزه تب داره بردم آزمایش گرفتن گفتن ویروسیه تبش 

تبش خیلی بالا نیست یعنی با پاشویه نمیزارم بره بالا 

شربت استامینوفن و شیاف استامینوفن و شربت ایبوپروفن دادم تاثیر نداره 

فقط دارم با پاشویه کنترل میکنم 

راهکاری چیزی دارید؟

پیاز گذاشتم کف پاش تاثیری نداشته 

شیاف دیکلوفناک عوارضش چیه؟

چون بردم دکتر تبش ۳۸بود همونجا نصف شیاف گذاشتن تبش اومد پایین باهاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چای کمرنگ زیاد بده بهش

شیر و چربی نده 

دوستان میگن سیب پختن دادن خوب بوده

شلغم پخته خوبه

دعای نور تو مفاتیح تبو میاره پایین

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

ویروس جدیده پسر ۴ ساله ی منم گرفت 

ولی راهش استامینوفن و ایبوپروفن نیست چون عفونت داره باید درمان بشه 

من بردم دکتر شربت اتوکلاو داد واسه عفونتش و پلارژین کیدز و ایبوپروفن 

یک هفته خورد تا خوب شد

فوق تخصص اطفال به دخترم،شیاف دیکلوفناک داد،تبش بعد ۳شب قطع شد

اصلا با داروهای دیگه تبش قطع نمیشد

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

یه پنبه کوچیک مثل نخود یا یه کم بزرگتر گرد کن الکل بزن بزار رو نافش زود میاد پایین . یا ۴۰یا ۴۱  بار )دقیق یادم نیست سرچ کنید نوشته (روی یه لیوان اب سوره حمد بخونید خیلی زود تبش کلا قطع میشه .