2777
2789
عنوان

بعد از سالها خوراکمو پیدا کردم

329 بازدید | 20 پست

کلاه پهلوی، در چشم باد، خاتون ، عاشق فیلم هایی تو این ژانرم از نظر من پدیده های سیاسی رو منصفانه نقد میکنن و طرف خاصی ندارن ، یادمه ده سال پیش که ده سالم بود سریال سرزمین مادری رو میداد خوشم میومد نگاه میکردم اما اون موقع راجب حزب دموکرات و کمونیسم اینا چیزی نمی فهمیدم ، که یهو سر یه سو تفاهم توقیف شد ، الان دوباره پخش شده سه قسمتش رو از روبیکا دیدم هز کردم هم از بازی ها هم از قصه و به خصوص عقاید جالب بابای رهی یا همون امیر آقایی ، خیلی هم ناراحت میشم واسه ملت همیشه بدبختمون

ψ ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تفکرات کمونیستی رو دوست داشتي یانه؟ چون من این سریالهارو ندیدم از رو متن سوال برام پیش اومد

از این آدمای غیر منطقی زود قضاوت کنه پر حرف 

طرف داره میگه سبک فیلم رو دوس داره اون وقت یه عدس نپخته میپره وسط

الان تفکرات کمونیستی رو دوست داشتي یانه؟ چون من این سریالهارو ندیدم از رو متن سوال برام پیش اومد

زود قضاوت نکن ، سریال رو ندیدی، من منظورم شخصیتیه که امیر اقایی داره بازی میکنه ،اینکه میبینم مردم تو اون دوره نه تنها ایران بلکه تو جهان تفکراتشون چطور بوده و اینا واسم جالب بیاد ، تفکرات کمونیستی اون موقع بین دانشجو ها رواج داشته شرایط سیاسی و اجتماعی اون زمان از اونا یه کمونیست ساخته کسی نمیتونه شماتتشون کنه همین طور که الان فمینیست و حمایت از ال جی بی تی و ... اینا مده اون موقع هم این چیزا بوده 

ψ ❤️

از این آدمای غیر منطقی زود قضاوت کنه پر حرف  طرف داره میگه سبک فیلم رو دوس داره اون وقت یه عدس ...

یه جوری از کمونیسم بد میگن که نگو درحالی که  با نصف افکار کمونیستی موافقن 

ψ ❤️