2777
2789
عنوان

درس خوندن یا شغل ازاد از ۲۰ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 38 پست
معلمی سختیش زیاده از دور که نگاه می کنی راحته ولی وارد که میشی می فهمی چه دردسری داره

اخه انساتی هیچی نداره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من معلم هستم، شغل قشنگیه ولی اون جور که از دور نگاه می کنی ساده نیست

از فرهنگیان رفتی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نه از طریق آزمون استخدامی

سخته؟!

عجیبه

عجیب نیست من قبولی امسال هستم هم مدرسه میرم .هم آخر هفته پودمان و کلاسهای آموزشی دانشگاه فرهنگیان. اولش که مدرسه رفتم اونهایی که از فرهنگیان بودند نگاه بالا به پایین به ما داشتند. و آخر هفته که میرفتیم دوره فهمیدم ماده ۲۸ اکثرا کسانی هستند که دور خودش روزده هر جا لازم بوده شاگردی کرده هنر خودش رو یاد گرفته بعد آموزش پرورش هم امتحان داده آلات هم معام هستند هم کار قبلی خودشون رو ادامه میدن 

ولی دربین همکاران دانشگاه فرهنگیان اینها فقط معلم اند و بچه سال بودن که با ورود به دانشگاه فرهنگیان حقوق بگیر شدند و معمولا نیاز ندیدن برن یه جا وایسن یه چیزی یاد بگیرند. الان هم از درآمدشون راضی نیستند 

این چیزایی که گفتم مشاهدات خودمه .کلیت نداره واستثنا ممکنه بین گروه زیاد باشه

عجیب نیست من قبولی امسال هستم هم مدرسه میرم .هم آخر هفته پودمان و کلاسهای آموزشی دانشگاه فرهنگ ...

ممنونم از اشتراک نظرت

اگه علاقه داری و میتونی کنکور تجربی بده

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

ب نظر من اگر آدم عرضشو داشته باشه بتونه وارد بازار شه خوبه ولی خیلی بالا پایین داره بازار ورشکست میشی باز درست میشه ولی دیگه ب ی جا برسی بلد کار میشی درسم بخای بخونی همینه ولی کنکور تجربی بدی مزشکس قبول شی تخصص بگیری خوبه

اگه علاقه داری و میتونی کنکور تجربی بده

خوشم نمیاد اصلا

ب نظر من اگر آدم عرضشو داشته باشه بتونه وارد بازار شه خوبه ولی خیلی بالا پایین داره بازار ورشکست میش ...

واقعا با نظرت موافقم ، بازار کار خوبه

علاقه به تجربی ندارم

خوشم نمیاد اصلا

پس خودش باید بسنجی بعد فرهنگیان چی دوست داری

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg