2777
2789
عنوان

تجربه جن دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 53 پست
یا توهمه یا دروغ من توی بیابون تنها سرباز بودم هیچی نه دیدم نه شنیدم فقط سکوت بود ستاره

ای کاش شماره ی  همکلاسیم داشتم زنگش میزدم چندتا از جناشو برات میفرستادم 

یعنی کلا خانوادشون جن دارن خونه شون پر از جنه🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین نشون داده و رفته؟  🥲😐 دلش خنک شده این همه دنبالش بوده با یه نگاه دیگه اروم گرفته رفته؟ ...

عشق و عاشقی هم عشق وعاشقی جنا

عاشق بشن دهن اسفالت میکنن

ازمجنون سریش ترن

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
همین نشون داده و رفته؟  🥲😐 دلش خنک شده این همه دنبالش بوده با یه نگاه دیگه اروم گرفته رفته؟ ...

نه بیشتر میاد میترسونتش، فک نکنم عاشق باشع فقط اذیتش میکنه

پسر هستم🐈
نه بیشتر میاد میترسونتش، فک نکنم عاشق باشع فقط اذیتش میکنه

پس فارغه،

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  

خدارو شکر امشبم مثل دیشب و پریشب خوابو از خودم میگیرم 😎

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   

پری شب حدودای ساعت 3 صدای ضربه به در شنیدم 2 بارم زد

بعد گفتم کیه کسی جواب نداد رفتم باز کردم هیچ کس نبود

بعد رفتن پتو رو بچم چک کنم لازمه بکشم روش دیدم از درد داره به خودش میپیچه و صداش که کردم گریه گرد و بیدار شد و گفت گوشش درد میکنه

نمیدونم چی بود ولی هرچی بود خواست هشیارم که دخترم حالش خوب نیست و سریع بردیمش درمونگاه

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
یه آیت الکرسی میخونم همشون پودر میشن😑😂

ب همین راحتی،اونموقع که چهار دست و پا با موهای پریشون ب سرعت باد میدوه طرفت پودرو بهت نشون میده

چه شکلی بود؟ چهره واقعیش بود یا شبیه آدما

تاریک بود مثل یه سایه بود ولی شکل و شمایل مثل یه دختر بود موهای صاف مدل مصری  داشت فقط منم ندیدمش داداش و مامانمم دیده بودنش ... اون خونه رو فروختیم دیگه ندیدیمش

لطفا جای خدا نباشید. 
منم‌بخدا وقتی باهاش حرف میزنم‌میترسم 😂

ولی بعضی پسرا خیلی دوس دارن پیش دخترا مرموز بنظر میان فکر میکنن اینجوری جذاب ترن، این یه رازه ولی من بهت گفتم😂😂

پسر هستم🐈
تاریک بود مثل یه سایه بود ولی شکل و شمایل مثل یه دختر بود موهای صاف مدل مصری  داشت فقط منم ندید ...

ارع توی بعضی خونه ها نمیتونن برن این پسر داییمم میگه توی خونه قبلیمون نمیومده خونشونو که عوض کردن دوباره این اقا جنه بعد چند سال سروکلش پیدا شده

پسر هستم🐈