2777
2789
عنوان

دو دلی در ازدواج

58 بازدید | 3 پست

من یه دختر ۲۴سالم که تا این سن هر وقت فک کردم یه رابطه ای داره جدی میشه سریع تمومش کردم نمیدونم چیکار کنم الانم حس میکنم دیگه کم کم داره دیر میشه یعنی اگه تا آخر عمر مجرد بمونم بده ؟

یه آدم مستقل با کلی تلاش برای حال خوب

حالاوقت داری

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه واقعا تا الان به هیچکی هیچ حسی نداشتم 🥲

حست یه موقعی میاد که کلا بیخبری بخدامن داشتم ازامتحان میو مدم دیدم خاستگار اومده اونی که دوسش دارم بالباس مدرسه پیش مامانش اب شدم قسمتم شد همین قسمتت ببین کی چه موقعس سنیم نداری الان زیره ۳۰ بچه بازیه 

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!